piektdiena, 2015. gada 20. marts

Sāksim pavasari koši ar jaunumiem no Maybelline!

Sveikas!
Droši vien esat jau veikalos pamanījušas interesantus jaunumus no Maybelline- Master Graphic laineri, nagu laku virskārtas un kolekciju Rebel Bloom.

Sāksim ar lūpu krāsām No Rebel Bloom kolekcijas - bezgala skaisti, pavasarīgi tonīši, kas lieliski atsvaidzina seju un koptēlu. Toņi labi derēs visām matu krāsām, jo ir maigi, tomēr, vairāk uzsmērējot - koši un pamanāmi.


Man ir divi toņi - 418 Peach Poppy (maigs, bet košs persiku korallis, izcili izskatīsies ar iedegumu)
Un 185 Plushest Pink (mans mīļākais tonis no visiem, ko esmu savā dzīvē mēģinājusi, visai košs bārbijrozā, ar nedaudz veci rozā un violeta toņa piejaukumu) Ar abiem var radīt gan maigu ikdienas, gan košu un svaigu izskatu. Saules gaismā izskatās daudz košāki nekā bildēs...


Lūpas nesausina, turas ap 4 h bez ēšanas. Rozā tonis ir lielisks, neizceļ sausumus un izskatās labi, persiku gan niķīgāks - nedaudz var izcelt sausumus un pēc kāda laika saiet rieviņās.


Tālāk laineris-marķieris Master Graphic - ar to var zīmēt gan smalkas, gan biezas un izteiksmīgas līnijas. Lieliska noturība, bet arī noņemt to ir diezgan viegli. Laba pigmentācija un žūst ātri. Pats labākais, ka tas ir ļoti ērti lietojams, ja kaut kas nesanāk, ir viegli pielabot un var panākt dažnedažādus efektus.
Šobrīd ļoti bieži izmantoju ikdienas variantam - 


Un visbeidzot skaistās nagu lakas, par tām piebilst nav ko daudz, tonīši skaisti, man mīļākais 427, košs un vasarīgs, kolekcijā nāk komplektā ar Plushest Pink lūpu krāsu.

427;428; 429;426


Un virskārtas - noturību paildzina par kādu dienu, nav grūti noņemamas un spīguļu un vizuļu daudz. man mīļākā 424 - ar baltām sirsniņām, sarkaniem un baltiem punktiņiem - maigi un meitenīgi, savukārt 423 īsta ballīte pudelītē, 422 - melnbaltā ģeometrija un 425 zaļā pavasara zālīte!

422;424;423;425


Jaunumi ļoti forši un izdevušies, pilnīgi prieks ne tikai lietot, bet arī pacilāt šos skaistumus un papriecāties!

Nopērkami: Drogas, Rimi u.c.

*visus produktus izmēģināju kā testa produktus, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem! :)


Jauku dienu un saulainu pavasari! :)

4 komentāri:

  1. Nagu lakas foršas, bet neviena no lūpu krāsām man nepiestāv.

    AtbildētDzēst
  2. Skaistas nagu lakas! :) Un arī par lūpu krāsām esmu sajūsmā! :)

    AtbildētDzēst
  3. No sākuma uz lūpu krāsām skatījos ar šķību aci,bet nu jau kuro dienu pēc kārtas nēsāju rozā toni. Ir manējais un tekstūra ļūļu krāsām forša-nesausina un nav pārlieku spīdīga. Ar oranžo toni draudzēšos tad,kad āda mazliet tumšāka paliks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, man tas rozā tā patīk, ka arī gandrīz katru dienu nēsāju. Piekrītu, oranžais uz iedegušas ādas būs daudz reiz labāks, laikam jāpietaupa vasarai :)

      Dzēst