ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

Jaunums Latvijā - Signal Expert Protection zobu pastas

Sveikas!
Nekad vēl neesmu blogā rakstījusi par jaunumiem zobu kopšanas sadaļā, bet nu laikam ir pienācis laiks, jo esmu izmēģinājusi dažus jaunumus, kas man pavēra pavisam jaunu skatījumu uz veikalos nopērkamajām zobu pastām. Tātad šodien par Signal zobu pastām, kas pēc ilgiem gadiem atgriezās Latvijas tirgū ar jaunām formulām un efektiem.


Sākotnēji, Signal tika radīta kā viena no budžeta klases zobu pastām, taču pēc zobu pastas pilnīgas pārveides, tā ir ieņēmusi vietu starp augstākās kvalitātes un augsto tehnoloģiju radītām zobu pastām.

 Profesionālu zobārstu vadībā radītā universālā zobu pastu sērija Signal Expert Protection efektīvi parūpēsies par visas ģimenes zobu veselību.

Sērijā ietilpst divas zobu pastas, kas pasargā no ierastajām mutes veselības problēmām, piemēram, kariesa, zobakmens, smaganu problēmām un sliktas elpas. Zobu pastu sērijas spēks slēpjas tās mikrogranulās, kas papildu zobu baltinošajam efektam sniedz tādu tīrības līmeni, kāds parasti tiek sasniegts, papildus izmantojot mutes skalojamo līdzekli un zobu diegu.


Zobu pastas patiešām ir interesantas ar to, ka tajās ir diezgan palielas mikrogranulas, kas efektīvi, bet maigi nopulē zobu, attīrot to no ikdienas netīrumiem.

Zobu pastām ir patīkama, ne stipra piparmētru-mentola garša, pēc zobu pastas lietošanas ir patīkams un ilgstošs svaigums mutē, tāpēc mutes skalojamo līdzekli lietot nav nepieciešams.

Mikrogranulas labi tiek galā ar aplikumu, tāpēc pat steigas gadījumos pasta zobus notīrīs labi.

Tikai pēc tīrīšanas ir kārtīgi jāizskalo mutes dobums, jo granulas var palikt zobu spraugās un pēc tam mutē.

Ultra Complete pasta ir maigāka, derēs arī bērniem, attīra labi un ir patīkama.

Glowing White nedod manāmu balināšanas efektu, tomēr palīdz uzturēt zobu esošo toni un labi noņem tējas vai kafijas radītos krāsojumus uz zobiem.

Kopumā foršas zobu pastas, noteikti atkārtoti pirkšu Glowing White, kā arī pāris no White Now sērijas inovatīvajām balinošajām zobu pastām, par kurām stāstīšu jau pavisam drīz!


Nopērkamas: Rimi u.c. veikalos
Tilpums: 75 ml

*zobu pastas izmēģināju kā testa produktus, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tām.

2 komentāri:

  1. Man ļoti patīk White now sērija! Tās gan ir tieši tādas,kādas es esmu meklējusi. Pilnīgi pietiekami gan ikdienas lietošnai,gan kaut kam īpašākam!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, zobu pastas savā būtībā vienkāršas, neskrāpē emalju kā citas balinošās, bet labi balina īstermiņā -viss, kas ikdienai vajadzīgs! :)

      Dzēst