pirmdiena, 2015. gada 13. aprīlis

Dzintars Spa Premium ķermeņa kopšanas līdzeklī - balzams un eļļa

Sveikas! 
Nesen man bija iespējam izmēģināt ļoti patīkamu pašmāju ražotāja Dzintars produkciju ķermenim, kas mani ļoti patīkami pārsteidza jau no pirmās lietošanas reizes...

 Pirmais, kas uzreiz iekaroja manu sirdi bija aromāti, ak vai, vienkārši ieejiet Dzintara veikalā un pasmaržojiet, kas par pasaku.

Rozā greipfrūta ķermeņa balzams (200 ml) smaržo saldi, sulīgi un ļoti gardi, ar nelielu rūgtumiņa noti, pilnīgi gribas ostīt un ostīt (:D) Aromāts ir diezgan pamanāms, bet uz ādas ar laiku paliek maigāks un netraucē ikdienas gaitām vai naktsmieram.

Sulīgā persika ķermeņa eļļa (200 ml) smaržo kā tikko sagriezts persiks vai pat drīzāk nektarīns, sulīgi, saldi, pat nedaudz skābeni. Aromāts ir maigāks kā balzamam un uz ādas kādu laiku jūtams.

Balzams mitrina ļoti pienācīgi, ātri iesūcas ādā un padara ādu ļoti mīkstu un zīdainu. Patiešām priecē, ka pašmāju ražotāji ražo tik lieliskus produktus. sastāvā ir mandeļu eļļa, kakao sviests, šī, smiltsērkšķu un makadāmijas eļļas, alvejas ekstrakts un E vitamīns.


Pretstriju eļļa principā der arī ja necīnās ar strijām, jo sastāvdaļas mīkstina ādu un nekā specifiska sastāvā nav. Eļļa ļoti labi baro un mīkstina ādu, tajā pašā laikā padarot to ļoti tvirtu. Sastāvā ir sezama eļļa, cantellas ekstrakts, dioskorejas, priežu mizas un tīruma kosas ekstrakti, persiku un mandeļu eļļa. Šis produkts man patīk tik pat ļoti kā balzams.


Lietoju abus pamīšus un āda tik tiešām sen nav jutusies tik maiga, pluss vēl lieliskais aromāts, tiešām produkti, ar kuriem sevi palutināt. 


Kā arī iepakojumi ļoti ērti un parocīgi, iespējams ne tie modernākie, bet man patīk. Noteikti, kad šis beigsies, pirkšu balzamu, vēl gribētu pamēģināt produktus ar melleņu/mango aromātu.


Kopumā lieliski produkti, ko noteikti iesaku, pieejami arī citi aromāti. Tiešām Dzintars ļoti patīkami pārsteidza ar kvalitāti un aromātiem, prieks par pašmāju ražotājiem!

Nopērkami: Dzintars veikalos
Cenas: no 14 EUR

*paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt produktus, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru