svētdiena, 2015. gada 12. aprīlis

Garnier Fructis Thick & Gorgeous matu kopšanas līnija

Sveikas!
Ziemas beigās Garnier un L'Oreal parādījās daudz jaunumu matu kopšanas jomā un šodien pastāstīšu par vienu no līnijām Thick & Gorgeous, kas sola padarīt matus biezākus un apjomīgākus...



 ...Tā sastāvā ir inovatīvā molekula FIBRA-CYLANE™, kas rada apjomu, dziļi iesūcoties un piepildot matu ar jaunu sastāvu.
Mati kļūst kuplāki, mīkstāki, maigāki un elastīgāki. Ar katru lietošanas reizi efekts kļūst pamanāmāks...

Agrāk man ļoti patika Fructis šampūni un balzami, nebiju īpaši izvēlīga un baigi nepievērsu uzmanību sastāviem utml. Tagad miksēju šāda veida līdzekļus ar profesionālajiem un organiskajiem.

Šampūns pats par sevi diez gan vienkāršs, attīra labi un patīkami smaržo, kondicionieris pienācīgi nogludina matus, man vienmēr ir patikuši Fructis kondicionieri, diezgan viegli un dod to, kas ikdienā matiem nepieciešams.


Bet tālāk paši interesantākie - Lengths Plumper - silikonīgs želejveida līdzeklis, par ko esmu sajūsmā, tas tiešām pilda solīto - padara matu galus biezākus, gludākus un piepildītākus. Mans matu galos nav ne miņas no sausuma, kad lietoju šo, tas tik izcili nogludina, bet nepadara matus smagnējus. Vienīgais ātri izlietosies, jo tilpums vien 50 ml, bet noteikti pirkšu vēl!

Jaunums Blow Out krēms matiem manu sirdi iekaroja ne mazāk kā iepriekšējais - tas ir daudzfunkcionāls krēms, kas aizsargā matus no karstuma, dod apjomu pie saknēm un papildu masu matiem. Parakstos zem katra vārda - tiešām apjoms ir lielisks, mati gludi un par brīnumu mati tiešām izskatās biezāki/kuplāki. Sākumā bija bail likt to saknēs, likās, ka mati ātri paliks netīri, bet nekā - līdzekli vispār nevar manīt matos, bet jūtams apjoms un gludums, ja žāvē ar fēnu. Turklāt tas ir ļoti ekonomisks, varētu teikt, ka pirkšu atkārtoti, bet šo pašu iepakojumu domāju, ka lietošu ilgi.

Blow out krēms--> Lengths Plumper

Tālāk nāk ne tik iemīļots produkts - Mass Maker sprejs, kas sola dot sausā šampūna+matu lakas efektu, vien vārd sakot, matu masu un nelielu fiksāciju.


Tas noteikti nedarbojas kā sausais šampūns, jo matus vizuāli tīrākus nepadara, bet apjomu pie saknēm gan dod, tikai jābūt uzmanīgam neiepūst par daudz. Neiesaku pūst, ja mati ir netīri, jo tad, vismaz man, viss salips un nebūs efekta. Bet tas dod lielisku efektu uz tīriem matiem, var radīt tādu messy efektu, būs super vasarai. Vēl neesmu līdz galam ar šo sadraudzējusies, bet nu provēsim tālāk.

Kopumā forša matu kopšanas līnija. Lengths Plumper un Blow Out krēms tiek lietoti gandrīz pēc katras matu mazgāšanas, šampūnu un balzamu pietaupīšu vasarai, tagad vēl ņemos ar eļļām.

Nopērkami: Drogās, Rimi, Maximās u.c.

Veiksmīgu jauno nedēļu!

4 komentāri:

  1. Arī es esmu iecienījusi šo Garnier līniju, ļoti patīk matu maska!
    Iedrošināji izmēģināt Lengths Plumper līdzekli, noteikti iekļaušu savā pirkuma sarakstā!
    Kristīne (www.9ninekit.blogspot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas tiešām ir labs, protams matus neatveseļo, bet gan dod smuku vizuālo un tekstūras efektu :)

      Dzēst
  2. Tā tā, tagad man gribās to krēmu :D
    Tas izsmidzināmais tiešām nav sausais šampūns, jo sastāvā nav eļļu/tauku absorbējošu vielu (kā sativa (rice) strach, vai aluminium strach, jebšu ciete) reiz iepūtu ar tādu nolūku, un biju nelaimīga :D tad izpētīju un sapratu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krēms labs jo labs, vismaz man patīk, ka dod apjomu un tekstūru matiem, jo, ja es neko matos neielieku un vismaz nedaudz nepažāvēju saknes ar fēnu ar galvu uz leju, tad mati tādi pieplakuši, bet ar šo ir super :)
      Jā, es arī tagad papētīju sastāvu, eh, žēl, ka Latvijā nav normālu sauso šampūnu, vienīgais glābiņš Batiste, bet tas pats ne tik pieejams :D

      Dzēst