trešdiena, 2015. gada 8. aprīlis

Jaunums - L'Oreal Miss Manga Punky skropstu tuša

Sveikas!
Šo pavasari no L'Oreal ne tik daudz jaunumu kā no Maybelline, bet tomēr diezgan interesants jaunums - Miss Manga Punky skropstu tuša, kas sola īstu panku skropstu efektu...

 Tuša ar īpaši teksturējošo sastāvu izklausās labi, bet pirmais, ko padomāju ieraudot birstīti - tā pamatīgi saķepinās skropstas, jo sariņi ir ļoti īsi un birstīte paņem diezgan daudz tušas vienā reizē.


Bet viss izrādījās ne tik traki, protams, ar tušu jābūt uzmanīgiem un jāklāj prātīgi, jo otiņa ir visai sarežģīta un, par daudz uzklājot, var skropstas saķepināt, bet esmu jau piešāvusies un sanāk tīri labi. Ļaušu tušai vēl nedaudz pažūt un tad jau būs tieši laikā.

Vienā kārtā:

Divās:

Vēl vairāk klāt neuzdrošinājos, jo tas vairs nebūtu manā gaumē un no mājas tāda neietu ārā, bet uz kādu ballīti, kāpēc ne?... Vēl var klāt tušu trešajā kārtā ar birstītes konusveida galu uz augšu, it kā piepaceļot skropstas, bet nu tas tik tiešām būs panku asumiņu stilā.
Tuša sāk nedaudz smērēties uz dienas beigām, bet nebirst un noņemas diezgan viegli. Ar to noteikti var panākt dažnedažādus efektus.

Nopērkama: Drogās u.c.
Cena: 9,99 EUR

*paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par to.

Jauku un prieka pilnu diennakts laiku! :)

2 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmi. Rezultāts dzīvē tomēr krietni atšķiras no reklāmas. Es noteikti neesmu šīs tušas mērķauditorija, nepatīk saķepušas skropstas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu reklāmas efektu var panākt, bet nu tas jau būtu pārāk traki priekš ikdienas un beigās sanāktu 5 resnas skropstiņas :D

      Dzēst