ceturtdiena, 2015. gada 16. aprīlis

Pašmāju skaistuma kastīte - Saneribox

Sveikas!
Latvijā pašmāju kastītes kļūst aizvien populārākas, arī es izmēģināju vienu no nedaudzajām - Saneribox, kas jau no pirmās reizes mani patīkami pārsteidza!

Tātad iekšā ir visādi labumi - gan mini produkti, gan paraudziņi, gan kuponi, gan gards macaroons no Bloombox (protams pārbaudīju macaroona izturību, neizturēja :D)...



30 % atlaižu kupons Soulstones By Agnese Zeltiņa rotu iegādei


1. Gliss Kur ātras iedarbības matu maska - būs interesanti pamēģināt, jo šos mazulīšus vēl neesmu lietojusi. Būs labs variants, kad ātri, bet jāsaved mati kārtībā, jo solās būt laba.
2. Lancome Hypnose Doll Eyes tuša - neesmu mēģinājusi Lancome tušas, turklāt mazais iepakojums tieši laikā, varēs paņemt līdzi somiņā. Jau pamēģināju, tiešām lieliska tuša, uzreiz tāds kuplums un atliekums!
3. Lancome Teint Miracle tonālā krēma paraudziņš - atkal būs ļoti interesanti, tonis (03) varbūt būs nedaudz par tumšu, bet nu skatīsimies


4. L'Oreal micelārā ūdens mini iepakojums - rozā ūdentiņu neesmu mēģinājusi, zilo gan. Būs interesanti salīdzināt un atkal prieks par izmēru - būs labs ceļojumos vai tāpat paņemt līdzi somiņā.
5. Atache Lift Therapy dienas SPF 20 un nakts krēma paraudziņi - novecošanas pazīmes man noteikti novērst nevajag, bet krēms sola arī ādu reģenerēt, būs jāmēģina, par pašu zīmolu dzirdējusi līdz šim neesmu.
6. Dr.Renaud mango roku krēma paraudziņš - jau izmēģināju, ak, kas par smaržu un mitrina pienācīgi, turklāt ātri iesūcas, domāšu par pilnizmēra krēma iegādi.


7. Guam pretcelulīta maska ar aļģēm - atkal nav manam vecumam, bet nu sastāvs ļoti labs, domāju, ka patiks, jo tā arī paaugstina ādas mitrumu, tonusu un elastību, tieši tas, kas pirms vasaras nepieciešams.
8. Palmers's Skin Therapy eļļa - var lietot gan ķermenim, gan sejai, sastāvā vērtīgās eļļas, ar prieku izmēģināšu kaut ko jaunu no Palmer's :)


8. Missha Red Ginseng&Snail maska-salvete - par šo ļoti priecājos, uz šīm maskām jau kādu laiku noskatījos un nu beidzot izmēģināšu, tad jau redzēs, varbūt pirkšu arī citus veidus.

Kopumā kastīte tiešām izdevusies un pilna ar interesantiem un aktuāliem produktiem, prieks par pašmāju kastīšu esamību un kvalitāti, nākamās solās būt vēl labākas. :)

Cena: 16 Eur
Pasūtīt var: www.saneribox.lv

*Paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt produktus, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru