svētdiena, 2015. gada 21. jūnijs

VICHY Liftactiv Supreme sejas krēms - mammas atsauksme

Sveikas!
Pavasarī man radās iespēja izmēģināt jauno VICHI Liftactiv Supreme sejas krēmu, bet tā kā tas man neder pēc vecuma, nolēmu atdot izmēģināšanai mammai, kas jau nu trešo mēnesi aktīvi krēmu lieto un ir patīkami pārsteigta par rezultātiem, turklāt uzreiz piebildīšu, ka krēms ir tiešām hipoalerģisks, jo manai mammai reti kurš krēms tiešām der un neizraisa alerģiju, savukārt šis derēja ideāli!

Par pašu krēmu:

LIFTACTIV SUPREME iedarbību nodrošina aktīvo sastāvdaļu iedarbības tehnoloģijas, kas var darboties:
-          UZREIZ 3D optiski koriģējošā tehnoloģija: soft-focus efekts un izgaismojošās vielas nodrošina optisku ādas korekciju, izlīdzinot ādu un padarot sejas toni starojošu. Pieskaroties āda šķiet maigāka.
-          VISAS DIENAS GARUMĀDay-proof tehnoloģija (tūsku mazinošs kofeīns un pretgrumbu adenozīns), lai mazinātu visas novecošanas izpausmes jau no krēma lietošanas pirmā vakara: gludāka āda, stingrāki sejas vaibsti, tvirtāka āda.
-          ILGTERMIŅA IEDARBĪBA MĒNEŠA LAIKĀ pretgrumbu ramnoze 5% (dabisks augu cukurs, sastopams dažos augos, piem., baltajā jeb sudraba bērzā) un antioksidants neohesperidīns nodrošina visaptverošu liftinga iedarbību mazina dziļās grumbas*, +32% tvirtums**.

*Klīniskie dati par 54 sievietēm **. Klīnisks pētījums par 40 sievietēm 53‒67 (mērījumi veikti ar kutimetru).


Tātad mammas atsauksme un komentāri:

"Kad sāku krēmu lietot, tas labi ādu mitrināja, pat nelietoju citus krēmus un galvenais uzreiz bija sajūtams neliels liftinga efekts, āda likās tvirtāka un sejas ovāls izskatījās labāk, bet tas bija tāds īslaicīgais efekts uz dienu.
Palietojot krēmu ilgāk, varēja manīt maziņo mīmikas krunciņu samazināšanos deguna un acu rajonā un paralēli tam āda izskatījās labāk un starojošāk. Krēmu lietoju gan no rīta, gan vakarā. Konsistence ir bieza, bet krēma nevajag daudz, tas uzreiz kūst uz ādas un ātri iesūcas, radot ādai komfortu.

Nu pēc gandrīz 3 mēnešu lietošanas varu noteikti piekrist tūlītējam efektam - āda paliek tvirtāka, starojoša un ļoti maiga pieskārienam, ar laiku efekts paliek ilglaicīgāks. Darbā man pat izteica vairākus komplimentus sakarā ar sejas ādas izskatu un pati pamanīju, ka arī dziļākas grumbas palikušas ievērojami mazākas, kaut gan līdz šim neticēju pretgrumbu krēmiem. Kā arī krēma lieliski der kā mitrinātājs, laikam termālais ūdens sastāvā dara savu darbiņu! Ir labs!"

Varu secināt, ka krēms patiešām strādā un mamma ir vairāk kā apmierināta, kaut gan sākumā bija nedaudz skeptiski noskaņota. Vispār mamma vēl piebilda, ka ir iecienījusi Vichi produktus jau no jaunības. Tā kā kopš februāra Vichi ir L'Oreal grupā, cenas ir pazeminājušās un produkti kļuvuši pieejamāki.

Nopērkams: Visu aptieku tīklu lielākajās aptiekās '
Cena: 33,50 EUR. 

Jauku vakaru! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru