otrdiena, 2015. gada 9. jūnijs

The Body Shop Vitamin C līnijas jaunumi

Sveikas!
Vasarā uz sejas neprasās neko smagu vai ļoti barojošu, tāpēc izvēlos ļoti vieglus želejkrēmus, kas pienācīgi ādu mitrina un dod tai nepieciešamās vielas. TBS ir jaunumi C vitamīna līnijā.


Ko saka The Body Shop?
Savai C vitamīna līnijai mēs esam izvēlējušies vienu no efektīvākajiem dabas C vitamīna avotiem – kamu kamu ogas no Amazones mūža mežu biezokņiem. Kamu kamu ogas tradicionāli novāc no kanoe laivām lietus sezonas laikā. Šīs ogas satur līdz pat 60 REIZĒM VAIRĀK C VITAMĪNA NEKĀ APELSĪNI!


C VITAMĪNA ATSVAIDZINOŠS DIENAS KRĒMS (50ML, 27.50€)
Atvadies no pelēkas, nogurušas, nelaimīgas ādas – ar mūsu želejveida mitrinošo krēmu. 


Šis krēms nu dien ir kaut kas fantastisks - tas sulīgi smaržo, ir ļoti viegls (kā želeja), nav lipīgs, ātri iesūcas un superīgi mitrina ādu. Varētu ilgi un ilgi šim dziedāt slavas dziesmas, tāpēc, ka šī želeja ir vienkārši ik rīta bauda sejas ādai un degunam. Ne pielikt, ne atņemt. Viennozīmīgi pirkšu atkārtoti!


Pēc apmēram mēneša lietošanas, varu apgalvot, ka āda tiešām ir kļuvusi starojošāka un veselīgāka, tonis ir vienmērīgāks, nav apsārtuma, kāds man parasti ir no rīta pēc sejas mazgāšanas un krēms lieliski ''draudzējas'' ar citiem krēmiem un serumiem, kā arī ar tonālajiem līdzekļiem.


C VITAMĪNA BĀZE STAROJOŠAI ĀDAI (30ML, 21.50€)
Tūlītējs risinājums, ja vēlies, lai āda izskatās veselīgi uzreiz! Piešķir ādai svaigu, rozīgu toni un vienlaikus padara ādas virsmu gludu un maigu kā samts. Šī bāze ir ideāls sejas ādas kopšanas režīma noslēdzošais solis – kopjošs un make-up efekts vienā produktā! 

Ja godīgi, šo līdz galam neizpratu. Tas nav nedz tonējošs produkts, nedz izgaismotājs, nedz dod kādu iedeguma vai citu ādas toņa maiņas efektu. Uz gaišas ādas to uzklājot, tas nedaudz nevienmērīgi veidoja oranžīgus pleķīšus, bet sūklītis problēmu ātri atrisināja. 
BET tā izrādījās lieliska make up bāze, jo BB krēmu noturēja uz sejas visu dienu un arī nedaudz ādu mitrināja, tiesa tā arī nedaudz padarīja ādu veselīgāku izskata ziņā, jo noņēma blāvumu. Kad pirmie saules stari sāka pastiprināti sildīt seju un parādījās pirmais iedegums, produkts noteikti atklājās labākā gaismā nekā iepriekš, jo izskatījās daudz vienmērīgāk un, nedodot ādai matējošo efektu, neļāva sejai sāks taukaini spīdēt. Domas man par šo dalītas, iesaku pamēģināt to veikalā.



Ar bāzi vēl mēģināšu sadraudzēties, bet želejkrēmu noteikti iesaku, patiks gan sausai, gan taukainai ādai. 


☼ ☼ ☼

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru