svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Dove Go Fresh dušas želejas

Sveikas!
Dove dušas želejas jau ilgu laiku ir manas absolūtās favorītes, jo lietoju tās jau kādus 2 gadus, protams ik pa laikam parādās arī kāda ne-Dove želeja, bet vienalga beigās atgriežos pie Dove dušās krēmiem/želejām. Pirms kāda laika Dove atjaunināja dušas želejām sastāvu - izņēma SLS un pielika vēl vairāk mitrinošo vielu, tāpēc izmēģināju atjauninātās versijas un esmu vēl vairāk ar tām apmierināta...

Neskatoties uz to, ka mana favorīte no Dove dušas želejām ir Gentle Exfoliating un Purely Pampering ar pistāciju aromātu, Go Fresh želejas man arī ļoti patīk, jo tām ir atsvaidzinoši un ne tik saldi aromāti kā Purely Pampering želejām. Izmēģināju 3 aromātus, tajā skaitā jaunumu - mandarīnu un tiare ziedu aromātu, kas smaržo ļoti patīkami, svaigi un nedaudz skābeni, ļoti patīk.


Zilās vīģes un apelsīna ziedu aromāts man patīk ne tik ļoti kā abi pārējie, jo aromāts ir nedaudz īpatnējs, bet tomēr diezgan neuzbāzīgs, tāpēc šis zudumā noteikti neies, tādā ziņā Dove aromātu izvēle ir diezgan plaša un katrs sev atradīs degunam tīkamāko aromātu.

Gurķu un zaļās tējas aromāts ir mans Go Fresh želeju favorīts jau labu laiku, tiek pirktas gan šķidrās, gan cietās ziepes ar šo smaržu un joprojām neapnīk. Nu ļoti svaigs, patīkams un viegls aromāts, uzreiz rodas tīrības un svaiguma sajūta pēc dušas.

Dušas želejas kā vienmēr mitrinošas, puto labi, nerodas sausuma vai velkoša sajūta un aromāts uz ādas ātri vien pazūd. Gribētos, lai viņiem arī losjoni būtu ar Go Fresh aromātiem :)

Iegādāties var: visos Drogas, Rimi, Maxima u.c. veikalos
Cena: ap 3 eiro
Vērtējums: 10/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru