svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Douglas Naturals Starter Kit

Sveikas!
Žēl, bet šogad vasara tiešām nelutina, īstas vasaras dienas tiešām var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, bet, ja domā pozitīvi, nav arī tik slikti, sauļuks ik pa laikam mums uzsmaida, saulesbriļļu, šortu un svārku nēsāšana nekur nepazūd. Bet šodien vēl viens rakstiņš - par dažiem Douglas Nature produktiem, kurus ir iespēja izmēģināt Starter Kit formātā. Manuprāt, tas ir ļoti pārdomāti, ka Douglasā ir šādi komplektiņi un mini produktiņi, ka katrs var pienācīgi izmēģināt produktus netērējoties pilnajam iepakojumam un tad izlemt, vai pirkt pilno. Turklāt izmēri ir ideāli ceļošanai un līdzi ņemšanai somiņā. Komplektiņā ietilpst trīs 15 ml produktiņi, kuru sastāvā ir argana eļļa -sejas krēms, dušas želeja un roku krēms...


Douglas Naturals dienas krēms normālai ādai  - viegls sejas krēms ar argana, sojas un olīvu eļļu. Krēms ir ļoti patīkams, barojošs un ātri iesūcas ādā. Smaržo nedaudz īpatnēji, pēc augu ēteriskajām eļļām, bet smarža netraucē un pēc neilga laika pazūd. Savā būtībā diezgan vienkāršs, sastāvā daudz ēterisko eļļu, galvenais tā uzdevums ir mitrināt un aizsargāt ādu, ar ko tas arī lieliski tiek galā.

Douglas Naturals dušas želeja - viegla un patīkama, bet tērējas ļoti ātri, jo slikti puto, ja lieto bez švammes, ar švammi patēriņš ir mazāks. Liels pluss dušas želejai ir tāds, ka tā nesausina ādu, kaut gan nav krēmīga. Sastāvā nav ziepju un ir daudz augu ekstraktu. Smaržo dabiski un neuzbāzīgi, patiks tiem, kas izvēlas neitrālas smaržas.

Douglas Naturals roku krēms - roku krēms laikam no šīs trijotnes ir vismīļākais, jo tas ir fantastisks! Iesūcas ādā momentāli, rokas uzreiz paliek ļoti samtainas un mitrinātas. Krēms tiešām arī ilgstoši baro roku ādu, jo efekts ir jūtams arī pēc roku nomazgāšanas. Pluss esmu sajūsmā par izmēru - ideāls rokas somiņai! Smaržo tik pat labi kā pārējie - dabiski un neuzbāzīgi.

Sastāvi:

Komplekts nopērkams visos Douglas veikalos. 
Domāju, ka tas lieliski noder arī kā neliela dāvaniņa, jo ir padomāts arī par iepakojumu. 
Noteikti iegādāšos pilna izmēra roku krēmu, būs labs gan ziemai, gan vasarai!

1 komentārs: