ceturtdiena, 2015. gada 27. augusts

L'Oreal Infallible 24H Matte un True Match jaunie tonālie krēmi

Sveikas!
Nesen L'Oreal nāca klājā ar jaunumiem, starp kuriem ierindojas arī jaunie tonālie krēmi - Infallible 24H Matte un True Match atjauninātā versija...


  Jaunā, uzlabotā formula Tevi lutinās ar KRĒMĪGU TEKSTŪRU – izbaudi visvieglāko uzklāšanu, kādu vien vari iedomāties, un ABSOLŪTU KOMFORTU visas dienas garumā.
  Ideāli saplūst ar ādu, pateicoties MIKROEĻĻĀM, kas liek ādai izskatīties tik dabiski, tādēļ neviens pat neievēros, ka tonālais krēms ir uzklāts, – tas būs tikai Tavs noslēpums, kuru vari uzticēt vienīgi savam True Match. 

Tā kā vecie True Match man arī ļoti patika, biju patīkami pārsteigta par uzlabojumiem, tagad tonālie nenosprosto poras un patiešām izskatās, ka tonālā uz sejas tik pat kā nav. Tekstūra ir diezgan šķidra, bet klājums sanāk vidējas līdz augstas sedzamības, liekas, ka tas ir palicis vēl vieglāks un patīkamāks uz ādas.

Forši, ka pieejami tiešām daudz dažādi toņi un apakštoņi, katrs noteikti atradīs savu. Man ir divi toņi - 


2.N Vanilla ir gaišs ar dzeltenīgu apakštoni, man par gaišu bet ziemā būs ideāls, labi izgaismo ādu.

4.N Beige ir labs ādai ar vieglu iedegumu un ir ar pelēcīgu apakštoni, bet izlīdzinot, saplūst ar ādas dabīgo toni, tāpēc vasarā man der labi.


Tonālie neizceļ sausos pleķīšus, noturas vismaz 8 h un izskatās uz ādas patiešām lieliski. 
 Viennozīmīgi vieni no labākajiem L'Oreal tonālajiem, kā arī mans visu laiku favorīts!

Vērtējums: 9/10


INFALLIBLE 24H-MATTE tonālais krēms, kam piemīt gaisīga tekstūra un matēts klājums, kas rada profesionāla meikapa izskatu, saglabājot to līdz pat 24 stundām. Baudi matētu ādas izskatu ar kādu no pieciem toņiem, kas nepadara ādu blāvu, un ļauj gaisīgajai, ilgnoturīgajai šķidrajai formulai paslēpt ādas nepilnības, radot gludu ādu un īstu komfortu dienas garumā.


Šis tonālais noteikti ir gaidīts Latvijā un beidzot sagaidīts. 
Tonālais krēms ir vidēji biezs, gaisīgs, labi sedzošs un ar izteikti matējošu efektu, tāpēc ādai jābūt gludai un mitrinātai, jo krēms izceļ sausos pleķīšus.

Tas dod ļoti skaistu matētu un izgaismotu finišu un tiešām kādas 5-6 no ādas spīduma nav ne miņas, bet nedaudz vēlāk tas tomēr parādās, ja āda ir taukaina.

Tas patiešām ir labs cilvēkiem ar kombinētu/taukainu ādu, jo ļauj ādai elpot un padara to matētu vismaz uz pusi dienas, kā arī sedzamība ir laba un tonālais tik pat kā nav jūtams uz ādas. Es klāju ar mitru Beauty Blender, lai dabūtu vidēju sedzamību.

Man ir divi tonīši:

11 Vanilla, kas ir ļoti gaišs un būs perfekts īstām sniegbaltītēm, atkal domāju- ziemā derēs, ar nedaudz rozīgu apakštoni.

22 Radiant Beige, kas lieliski der man šobrīd jeb ādai ar vieglu vasaras iedegumu, atkal ar nelielu dzelteno apakštoni.


Kopumā Infallible tonālie forši, bet pirms tos klāt, jārūpē, lai āda nav sausa, bet taukainai ādai būs ideāls.

Vērtējums: 8/10

Lai jauka ceturtdiena!

1 komentārs: