trešdiena, 2015. gada 26. augusts

Pumpu apkarotājs - Kiehl's Blue Herbal Spot Treatment

Sveikas!
Labu laiku atpakaļ, pēc Kiehl's Iris Activating Treatment Essence prezenāzijas, man bija iespēja izmēģināt interesantu produktu no Kiehl's - Blue Herbal Spot Treatment, kas sola sausināt un ārstēt pumpas, un padarīt ādu veselīgāku un savelk poras. 


Līdzeklis ir jālieto lokāli uz pumpām, izsitumiem un pinnēm. Es parasti lietoju to uz nakti, dažreiz labākam efektam klāju zem kosmētikas.


Gēls ir biezs, nevirpinās un diezgan ātri ādā uzsūcas, veidojot nelielu plēvīti, kas nav uz ādas jūtama.


Protams, nav tā, ka pumpa nākamajā rītā pilnībā izzūd, bet tā noteikti ievērojami samazinās un pāriet apsārtums un iekaisums. Gēls var teikt neitralizē pumpu, bet ne novāc to vizuāli, tomēr palietojot vēl pāris reizes, pumpa pazūd pavisam.

Bet vislabākā iedarbība šim gēlam ir tieši uz pumpām, kas tikai gatavojas parādīties uz sejas, t.i., ja ir jūtams, ka pumpa tajā vietā plāno parādīties, uzklājot šo, no rīta no pumpas ne miņas.

Smaržo gēls specifiski, pēc zālēm un kaut kā vēl, pēc kā parasti smaržo pretpumpu līdzekļi, bet nav traucējoši. Iepakojumā ir 15 ml, bet pietiks ilgam laikam, ņemot vērā to, ka vienai pumpai nepieciešams ļoti minimāls daudzums. Sastāvā daudz labu lietu, tajā skaitā zāļu ekstrakti, kas cīnās pret iekaisumiem un nomierina ādu, kā arī iznīcina baktērijas.


Nopērkams: Kiehl's stendā u/v Stockmann
Vērtējums: 8/10

Kā Jūs cīnāties pret negaidītām pumpām?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru