pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Aussie Miracle Moist matu kopšanas līnija

Sveikas!
Kādu laiciņu atpakaļ veikalos Drogas parādījās jau sen gaidītais jaunums - Aussie produkti matiem, kas satur vērtīgās eļļas no Austrālijas. Es izmēģināju Miracle Moist līniju, kas jau sen ir izslavēta daudzos pasaules blogos...tāpēc arī es šodien esmu gatava dziedāt slavas dziesmu šiem produktiem!



Šīs līnijas produkti smaržo ļoti izteikti un saldi pēc košļenēm, tas bija pirmais, kas iekaroja manu sirdi, jo smarža ir pa visu vannasistabu un paliek arī matos dienu pēc mazgāšanas.

Vēl Latvijā pieejama Colour Mate un Mega Instant līnijas. 


Šampūns ir 300 ml tilpumā, lietoju jau otro mēnesi un esmu apmēram pusē, tāpēc pietiek labam laikam. Puto šampūns diezgan labi, forši attīra matus un padara tos patiešām ļoti apjomīgus, mīkstus un spīdīgus. Nekad vēl neesmu bijusi tik apmierināta ar šampūnu, jo parasti, ja šampūns labi attīra, tad tas matus sausina, bet ja šampūns matus mitrina, tad mati paliek ātri netīri, bet ar šo šampūnu nerodas neviena problēma - mati ir tīri un mitrināti reizē.

Kondicionieris ir lielisks sabiedrotais šampūnam, jo padara darbu līdz galam un liek matiem mirdzēt un būs ļoti mīkstiem un gludiem, bet tajā pašā laikā saglabā matu dabisko apjomu. Turklāt kondicionieri nevajag turēt matos ilgi - pietiek ar kādu minūti un mati patiešām būs forši!


3 Minute Miracle Reconstructor intensīvās iedarbības līdzeklis ir principā līdzīgs kondicionierim, tikai dziļākas iedarbības.Bet nu tas dara brīnumus ar matiem un matu galiem, tiešām neatceros, kad mani mati pēdējo reizi izskatījās tik lieliski un galos ne miņas no sausuma! Turklāt šim ir ļoti ērta iepakojums, apakšā ir maza atverīte no gumijas, produktu var spiest ārā uzreiz, pat neatverot, bet ārā tas nelīst.

Vēlos minēt, ka šis lieliskais efekts parādījās jau no pirmās lietošanas reizes, bet tagad pēc vairāk kā mēneša varu teikt, ka mati ir jau nedaudz pieraduši pie produktiem un vairs nav tā wow efekta kā sākumā, bet tomēr produkti strādā un bez šaubām iegādāšos vēl nevienu vien iepakojumu!

Nopērkami: veikalos Drogas
Vērtējums: 9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru