otrdiena, 2015. gada 15. decembris

Ko dāvināt Ziemassvētkos? -The Body Shop Frosted Plum dāvanu komplekts

Sveikas!
Šodien atrādīšu vienu super smaržīgu un foršu dāvanu komplektiņu no TBS kurā ietilpst arī jaunās Frosted Plum kolekcijas mini produktiņi.



Kās slēpjas iekšā?

♥ Frosted Plum dušas želeja
♥ Frosted Plum cukura skrubis
♥ Frosted Plum ķermeņa sviestkrēms
♥  Frosted Plum mirdzošs ķermeņa losjons


Produkti dikti feini un svaigi smaržo pēc plūmēm, cukura un aromāts nemaz nav uzbāzīgs vai pārlieku salds, drīzāk pat nedaudz rūgtens un patīkami nomierinošs.

Mans favorīts noteikti ir skrubis un sviestkrēms, Vispār esmu TBS sviestkrēmu fane, jo tie vienmēr lieliski smaržo, ātri iesūcas un mitrina ādu, neatstājot lipīgu sajūtu un padarot ādu ļoti maigu.

Skrubis ir no cukura, kas palēnām uz ādas izkūst. Skrubis maigi attīra ādu un ir lielisks vakariem, kad gribās sevi palutināt, tiešām foršs relaksācijas produkts.

Dušas želeja smaržo ne tik saldi kā pārējie produkti, labi ādu attīra un galvenais -nesausina, tāpēc nav jāuztraucas par losjona uzklāšanu katru reizi pēc dušas, dažreiz ļauju ādai atpūsties no visiem zieķiem.

Savukārt ķermeņa losjons ar spīdumiem ir 100% svētku produkts, jo ikdienā neuzskatu, ka ir nepieciešami spīdumi uz ādas, jo produktā to diezgan ir daudz, gan perlamutra, gan glitteru, bet par brīnumu patiešām izskatās labi - āda izskatās veselīga un mirdzoša vārda tiešajā nozīmē. Mitrina labi un uz kādiem svētkiem uz atkailinātām ķermeņa daļām būs ideāls :)



Runājot par pašu komplektu, nu ko lai saka - lieliska dāvana Ziemassvētkos, īpaši tad, kad nezina, ko dāvināt :)

Kā arī lieliska iespēja izmēģināt produktiņus mazos izmēros - ērti paņemt līdzi un var sapirkt dažādus aromātus.

Šis un citi lieliski dāvanu komplekti no The Body Shop nopērkami viņu veikalos un pilns sortiments apskatāms šeit :)

Vairāk infowww.thebodyshop.lv

Kādi Jums ir pēdējā brīža dāvanu varianti svētkos? :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru