ceturtdiena, 2015. gada 31. decembris

Maybelline un L'oreal jaunumi

Sveikas!
Tūlīt, jau pavisam drīz būs klāt 2016. gads, kas noteikti nesīs daudz jaunu panākumu, atklājumu un labumu, jaunajā gadā kā ierasts Maybelline un L'oreal laidīs klājā jaunumus, kas papildinās viņu sortimentu, tāpēc šodien par gaidāmajiem jaunumiem!


Sāksim ar L'Oreal jaunumiem uzacīm Brow Artist, beidzot viņu sortimentā parādās vairāk uzacu produkti, jo pirms tam izvēles tik pat kā nebija. Jaunumi patiešām forši, vislabāk man patīk uzacu zīmulis tonī Light Brunette, tas man der ļoti labi, izskatās dabiski, ir pietiekami pigmentēts, bet nebirst un tam arī otrā galā ir parocīga birstīte, tiešām super!

Uzacu želejas divos toņos - Medium/dark un transparent arī ir ļoti labas, patīk mazā birstīte, kas paņem produkta tieši tik, cik vajag un ērti to uzklāj un izķemmē uzacis, fiksācija ir viduvēja, gribētos nedaudz stiprāku, bet kopumā man želejas ļoti patīk, visbiežāk izmantoju zīmuli+brūno tušu uzacīm. 


L'Oreal False Lash Superstar Red Carpet tuša - kā speciālizlaiduma parastajai Superstar tušai, kas man patika, bet radīja nedaudz sausu skropstu efektu, bet šij formula ir uzlabota un tā izskatās vienkārši fantastiski, padara skropstas ļoti kuplas, atliektas un garas, izmantoju teju katru dienu! Atšķirībā no parastās Superstar nesmērē augšējos plakstiņus.
Bāze tušai tāda pati, bet melnā birstīte gan atšķiras. 




Tālāk jaunumi no Maybelline -Master Ink Matte šķidrā acu kontūrlīnija/laineris



Šis ir viennozīmīgi mans favorīta, jo ir intensīvi melns, noturīgs, matēts un to ir ļoti viegli un parocīgi uzklāt, var uzzīmēt gan plānu, gan izteikti biezu līniju, patīk un tiešām iesaku veikalā paskatīties. Patiešām ļoti ērts lietošanā, pat negaidīju.



Nākama arī ir tuša ar lielu birstīti un interesantu iepakojumu - The Falsies Push Up Drama 
Tuša ir intensīvi melna un man to ļoti patīk lietot kopā ar laineri, dod smuku koptu skropstu efektu, nedos super lielu atliekumu un apjomu, patiks tām, kam patīk nedaudz saķepušas un pamanāmas skropstas. Arī ir noturīga un nebirst.



Un visbeidzot ilgi gaidītie Latvijā Baby Lips Electro


Diemžēl man tika dzeltenais tonis Fierce N Tangy, par ko sākumā nedaudz sabēdājos, jo gribēju izmēģināt rozā vai violetu, bet beigās sapratu, ka to dzeltenumu uz lūpām nemaz nevar manīt, izskatās pēc parasta lūpu balzama un smaržo ļoti labi, pēc citrusiem. Atšķirībā no parastajiem Baby Lips mitrina lūpas diezgan labi un rada foršu komforta sajūtu, parādīsies veikalos, noteikti iegādāšos kādu smukāku tonīti.


Jaunumi būs pieejami veikalos jau no janvāra!

Lai jauka visiem jaunā gada sagaidīšana! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru