trešdiena, 2015. gada 30. decembris

The Body Shop Fresh Nude tonālais krēms un Shade Adjusting drops

Sveikas!
Jau kādu mēnesi izmēģinu lieliskus TBS jaunumus, kas nu ir kļuvuši par maniem favorītiem un neatņemamiem rīta rutīnas elementiem - Fresh Nude foundation un Shade adjusting drops, ar kurām jebkurš tonālais krēms var tiks pielāgots vēlamajam tonim.

Sāksim ar Fresh Nude Foundation tonis 030 Sahara Light


TBS:
Viegla formula - tā ļauj ādai elpot, un ir papildināta ar mitrinošo rožūdeni un 100% organisko alveju. Tā nenosprosto poras un ir piemērota pat jutīgai ādai. Augstas kvalitātes pigmentu un gaismu atstarojošo daļiņu sajaukums piešķir ādai vidēji matējošu efektu un lielisku dabīgu mirdzumu. Ir iespējams mainīt segtspēju no ļoti viegla līdz pat vidējam klājumam. Tonis, ko uzklāsi no rīta, saglabāsies nemainīgs visas dienas garumā. Pieejami astoņi vidēji matējoši toņi ar SPF 15. Gadījumā, ja tonis tomēr nav 100% piemērots, papildus iegādājies mūsu Pilienus Toņa Pielāgošanai.

Tonālais patiešām ir viegls, patīkams un var izveidot sev vajadzīgo sedzamības pakāpi, es pieturos pie light/medium. Tas rada tiešām kā nosaukumā minēts svaigu, mitrinātu un dabisku izskatu, seja izskatās dzīvīga un tonālajam patiešām ir pārsteidzošas mitrināšanas spējas, tas mitrina tik pat labi, ja ne labāk kā sejas krēms un pāris nedēļu laikā uz manas sejas vairs nebija neviens sausā pleķīša, lietojot tikai šo tonālo krēmu.

Klāju to ar sausu Beauty Blender un izskatās ļoti dabiski. Noturība gan nebūs tā labākā, bet tas nemaz nav arī solīts, turēsies stabili kādas 7-8 h, uz vakaru jau parādās spīduma un tas pelēnām nāk nost, tomēr kopumā iztur visu dienu bez nesmukumiem. Tas viennozīmīgi ir labākais tonālais krēma, kādu jebkad esmu lietojusi!

Tā kā tonis man ir nedaudz par tumšu talkā nāk Shade Adjusting Drops jeb pilieni toņa pielāgošanai.


TBS:
Šis ir inovatīvs produkts – tonim, kas būtu ideāli piemērots Tavam unikālajam sejas tonim. Ja tev ir gaiša vai vidēji gaiša āda, tavs tonālais krēms iespējams izskatās pārāk tumšs vai ar oranžu nokrāsu. Lai iegūtu ideāli piemērotu toni, izmanto gaišos pilienus. Šie pilieni satur baltus un rozā pigmentus, kas gaišinās un neitralizēs dzelteno nokrāsu. Lietošana: Uzlieciet nepieciešamo daudzumu tonālā krēma uz plaukstas virspuses. Uzpiliniet lāsīti Pilienus un sajauciet. Ja nepieciešams, pievieno vēl kādu lāsīti. Uzklājiet uz sejas tāpat kā parasti tonālo krēmu. Pilieni toņa pielāgošanai var tikt lietoti ar lielāko daļu šķidro tonālo krēmu.

Ir pieejami 2 varianti - baltās, kas padara tonālo gaišāku vai brūnās, kas padara to tumšāku. Liels paldies TBS par šādu lielisku produktu, jo tagad jebkura dāma var izmantot visus savus tonālos cauru gadu, jo tagad var dabūt nepieciešamo toni, kas nebūs par tumšu. Man pašai ir kādi 5 tonālie, kas man der tikai vasarā, bet tagad varu tos lietot arī ziemā.

Man pietiek ar pāris pilieniem, lai tonālais kļūtu pietiekami gaišs man, kā arī pilieniem ir pavisam nemanāms rozīgs apakštonis, tāpēc tas nedaudz neitralizē dzeltenīgus tonālos. Kā arī patēriņš ir diezgan minimāls, iepakojumā pavisam 15 ml. Lielisks atradums, ko lai saka!



Kopumā lielisks duets lieliskam ikdienas grimam, prieks, ka šādi produkti parādās arī Latvijā, tagad nekāds tumšais tonis nav šķērslis, lai nelietotu tonālo krēmu.


Nopērkami: The Body Shop veikalos
Cena: tonālais 23.50 €; pilieni 18.50 €
Vairāk info: www.thebodyshop.lv

2 komentāri:

  1. Izklausās ļoti interesants produkts, tiešām izmēģināšanas vērts ;) Tikai vai viņš ir uz ūdens bāzes, vai eļļas ?

    AtbildētDzēst