trešdiena, 2015. gada 30. decembris

Saneribox decembris

Sveikas!
Laiks decembra Saneribox skaistuma kastītei, kas joprojām turpina mani pozitīvi pārsteigt!

 Kastīte noformēta klasiskajā Saneribox dizainā, bet iekšā īsta ziema -baltas lentītes un sudraba zvaigznītes..

Lielāko daļu produktiņu jau pamēģināju.


Caudalie Gentle Cleansing Milk attīrošais pieniņš - kādreiz ir mēģināts Caudalie toniks, patika, par šo esmu sajūsmā, ļoti patīkams īpaši no rītiem, Maigs, mitrinošs un derēs pat jutīgai ādai. 

Caudalie Instant Detox maska  -jau pamēģināju, un strādā lieliski, tā ir kā māla maska, kas uzsūc visus liekos taukus un iztīra virspusējos melnos punktiņus, pēc 1 lietošanas reizes patiešām jau manāms efekts, viennozīmīgi iegādāšos pilno iepakojumu.

John Master Organics lavandas un rozmarīna šampūns un citrusaugļu un neroli kondicionieris - nekad šo brendu neesmu redzējusi, bet mani ļoti uzrunā sastāvdaļas un būs interesanti pamēģināt organiskos produktus matiem, turklāt tie arī ļoti maigi un labi smaržo.

Max Factor Miracle Match tonālā krēma paraudziņš - jau testēju pilno iepakojumu ar manu toni, par ko drīzumā būs raksts. Šī paraudziņa tonis par tumšu, bet kopumā tonālais man ļoti patīk, izskatās ļoti dabiski un ādu arī nedaudz mitrina.

Gosh Bombastic skropstu tuša - man diezgan labi patīk Gosh tušas, tāpēc šo ar lielāko prieku izmēģināšu, turklāt ļoti interesanta un liela birstīte.

Domina Elegans Rejuvenating sejas maska  - atjaunojošā skābekļa maska, sola daudz brīnumu, nu ko, būs jāpamēģina, vismaz sajūtu dēļ, cerams, ka vismaz daļu solījumu pildīs.


Dove Derma Spa Goodness ķermeņa losjons - būs interesanti pamēģināt, jau kādu laiku noskatos uz šo sēriju, bet ķermeņa zieķi tik daudz, ka pagaidām neiegādāšos pilno izmēru.

Rituals Creamy Foam putojošs ādas attīrītājs ar lotosa un moringas ekstraktiem - esmu sajūsmā par šo attīrītāju, tas sākumā ir kā krēms, bet vēlāk pārvēršas maigās putās un lieliski seju attīra, pat kosmētiku, turklāt padara ādu ļoti maigu, svaigu un nesausina. Noteikti iegādāšos pilno izmēru.

Dove Pure Care Dry Oil sausā eļļa matiem - jau esmu mēģinājusi otru versiju ar granātābolu ekstraktu, domāju, ka šī patiks labāk, jo paredzēta visiem matu tipiem. 

Kopumā kastīte ļoti forša, produkti noteikti noderīgi un izmantošu pilnīgi visus, kā arī lieliska iespēja iepazītiem ar neizmēģinātiem un neredzētiem brendiem.

Vairāk info: www.saneribox.lv

3 komentāri:

  1. Skatos, ka tuša tiešām labs pārsteigums! Patīk ka ir pilnizmēra kosmētikas produkti skaistuma kastītēs arī mūsu ;)

    Ilze no
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. Skatos, ka tuša tiešām labs pārsteigums! Patīk ka ir pilnizmēra kosmētikas produkti skaistuma kastītēs arī mūsu ;)

    Ilze no
    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, ļoti iepriecina pilizmēra produkti, šajā kastītē veseli 2 (matu eļļa nāk kā bonuss, ja ņem kastīti uz vairākiem mēnešiem) :)

      Dzēst