pirmdiena, 2016. gada 4. janvāris

Mani kosmētikas favorīti 2015

Sveikas!
2016. gadu sākšu ar rakstu par maniem 2015. gada kosmētikas favorītiem, vēlos uzreiz pieminēt, ka izvēlējos tos produktus, kurus uzskatu par labākajiem no manis mēģinātajiem 2015. gadā. Zinu, ka vēl ir daudz kā neatklāta un nemēģināta. Kā arī nepieminēšu tos produktu veidus, kuros neatradu sev izteiktus favorītus, piemēram, neizmēģināju nevienu patiešām foršu ķermeņa skrubi vai sejas bronzeri. 2016. gadā centīšos atrast sev pastāvīgos favorītus, jo 2015. gadā ļoti bieži mainīju produktus, īpaši sejas kopšanā. Tad nu sāksim! :)



Labākais šampūns


Tigi Bed Head Urban Anti-Dotes Re-Energize šampūns - lieliski attīra, mitrina matus, padara apjomīgus un ļoti, ļoti spīdīgus un gludus, patiešām negaidīju tādu efektu tikai no šampūna. Tomēr galvenais ir tas, ka mati diezgan ilgi turas tīri un netiek sausināti, noteikti būs pastāvīgs iemītnieks manā vannasistabā.

Labākā matu maska


Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor - ātri iedarbojas, lieliski nogludina matus, tomēr nepadara tos silikonīgus un vispār ir lielisks ekspress variants, kā savest matus kārtībā. Smaržo burvīgi un mati ''ir pateicīgi'' par šādu produktu. :)

Labākā dušas želeja


Dove Gentle Exfoliating dušas želeja - dievinu Dove dušas želejas, tās labi attīra, nesausina un labi smaržo. Konkrēti šī ir mana mīļākā, satur nelielas skrubja daļiņas un lieliski atsvaidzina no rīta.

Labākais ķermeņa krēms
The Body Shop Hawaiian Kukui ķermeņa krēms - vienkārši dievīgs produkts, ļoti barojošs, smaržo  perfekti, iesūcas ādā ātri un padara to ļoti maigu un zīdainu. Super, turklāt iepakojums liels un ekonomisks :) Noteikti iesaku ienākt TBS veikalā un pasmaržot Spa of The World produktus.

Labākais roku kopšanas produkts

Oriflame One Step Hand Recovery skrubis rokām - skrubis uz eļļas bāzes ar palielām skrubējošām daļiņām, lieliski noskrubē rokas + pabaro tās ar eļļas palīdzību, visu rudeni lietoju 3-4 reizes nedēļā uz nakti un pat nebija nepieciešamības pēc roku krēma :)

Labākais kosmētikas noņēmējs/sejas attīrītājs


Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel un Micellar Oil - svaiga sejas mazgāšanas želeja, kas lieliski tiek galā ar kosmētiku, sejas netīrumiem un labi atsvaidzina un micelārā sejas eļļa, kas saskarsmē ar ūdeni pārvēršas eļļā, labi noņem kosmētiku un nerada velkošu sajūtu, burtiski kūst uz ādas. Abi strādā lieliski un uzlabo ādas kvalitāti, patīk, eļļu noteikti pirkšu vēl.

Labākais sejas pīlings/maska


Madara Peel maska - lieliski noņem atmirušās ādas šūnas, padara ādu maigu un patīkamu, pēc tās krēmi uzsūcas daudz labāk. Sastāvā ir pietiekama augļskābju koncentrācija, tāpēc maska pīlingu veic patiešām godam, lielisks Latvijas produkts.

Labākais sejas mitrinātājs/serums

Artistry Hydra-V Mitrinošais serums - ļoti vieglas, ūdeņainas konsistences serums, lieliski ādu mitrina, īpaši pēc sejas maskām un dušas. Ļoti patīkams produkts, mana kombinētā āda ļoti novērtē produkta vieglumu un efektivitāti. Ļoti palīdzēja rudenī, kad āda niķojās un bija sausie pleķīši.

Labākais sejas krēms problemātiskai ādai


Vichy Normaderm 24 Beautifying Anti Blemish cream - nesen par to rakstīju, tiešām labi palīdz cīņā pret pumpām, īpaši pret pirms-mēnešreižu pumpiņām un iekaisumiem. Labi normalizē ādu, arī padara mazāk taukainu. Pagaidām pārtraucu lietot, lai āda atpūšas, bet kursa veidā lielisks ikdienas sabiedrotais problemātiskai ādai.

Labākais nakts serums/eļļa


Protams, visu iemīļotais Kiehls Midnight Recovery koncentrāts - lietoju jau otro pudelīti un uzskatu, ka tas ir visu laiku labākais sejas produkts uz nakti. Atjauno, normalizē un mitrina ādu, no rīta āda ir patīkama un maiga, palīdz arī ādu attīrīt no liekā, kā arī nomierina.

Labākais lūpu balzams


Šeit arī divi mīluļi-
Stenders Dzērveņu lūpu balzams - bagātīgs, barojošs un patīkams lūpu balzams, padara lūpas ļoti maigas pat sliktākajos laikastākļos. Nēsāju līdzi un lietoju dienas gaitās.
Oriflame Tender Care balzams - vislabāk patīk klasiskā versija, lietoju uz nakti, no rīta lūpas maigas un gludas.

Labākais tonālāis krēms

The Body Shop Fresh Nude Foundation - mīļākais tonālais krēms, kas izskatās dabiski, mitrina ādu labāk kā sejas krēms un dod skaistu mirdzumu ādai, nepadarot to taukainu. Vienkārši koņča!

Labākais konsīleris


Catrice Liquid Camouflage konsīleris - favorīts un atklājums, tāpat kā Zandai. Lietoju jau 3 iepakojumu un domāju, ka tas ir ne tikai ar labu maskēšanas spēju, bet arī neizceļ sausos pleķīšus, izskatās dabiski, nesausina un turas ļoti labi, turklāt maksā vien ap 3 eiro. Vienīgais nedaudz saiet rieviņās, ja lieto zem acīm, bet to atrisinu ar pūdera palīdzību.

Labākais vaigu sārtums


Catrice Multi Matt Blush - matēts rozīgs vaigu sārtums, tiešām izskatās ļoti dabiski, turas labi un ir labi pigmentēts. Labs un lēts :)

Labākā lūpu krāsa


Essence lūpu krāsas - arī labas un lētas, lieliska toņu izvēle, man  jau ir kādas 8 lūpu krāsas, laba noturība un izskatās labi, nesausina un, kā jau minēju, forši toņi.

Labākais lūpu spīdums/balzams ar krāsu


Max Factor Color Elixir balzami - smuki, maigi tonīši, laba mitrināšana un parocīgs iepakojums, lietoju visu vasaru un rudeni, labi ikdienas toņi.

Labākais laineris


L'Oreal Super Liner - intensīvi melns, ļoti ērts izklāšanā un laba noturība. Lietoju jau kādu 4 iepakojumu, nekad nav licis vilties, tomēr beidzas diezgan ātri, šobrīd bieži lietoju Maybelline Master Ink, domāju, ka kļūs par 2016. gada favorītu.

Labākā skropstu tuša


Atkal sakrīt ar Zandu - Oriflame Wonderlash 5 In 1 skropstu tuša - labākā no labākajām, vienmēr pie tās atgriežos, jo tā dod skaistāko atliekumu, apjomu un garumu manām skropstām un kalpo lieliski kopš atvēršanas brīža līdz izžūšanai.

Un gada atklājums-

The Body Shop Shade Adjusting Drops - tagad jebkurš tonālais der, tikai atliek pievienot šos burvīgos pilienus no TBS. Tiešām ļoti noderīgs produkts, kas ļauj izmantot jebkura toņa tonālo, vairs nekādu krājumu ar tumšajiem tonālajiem, tagad var pielāgot toni savi ādai visu cauru gadu. Paldies TBS!

Tāds nu būs mans kosmētiskais apkopojums par 2015. gadu, priekšā piedzīvojumu pilnais 2016. gads, kurā no kosmētikas segmenta noteikti vēlos atrast sev perfekto bronzeri, izgaismotāju, dienas sejas krēmu un sejas masku.

Lai viss izdodas! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru