ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

Dove Nutritive Solutions matu kopšanas līnija

Sveikas!
Jaunam gadam jau ir dažādas idejas rakstiem, bet pagaidām par 2015. gadā izmēģinātajiem produktiem - jaunumu - Dove Nutritive Solutions matu kopšanas līniju, kas paredzēta sausiem, bojātiem matiem.

Patiešām labi produkti ikdienas lietošanai, īpaši ziemā, kad koncentrējos uz matu mitrināšanu un aizsardzību. Līnija ir izteikti mitrinoša un nogludinoša.

Dove:
Ziemas periodam tuvojoties, matu kopšanai nepieciešams pievērst īpašu uzmanību, jo aukstums ir viens no galvenajiem faktoriem, kas negatīvi ietekmē matu veselību. Sausu un bojātu matu atjaunošanai Dove Nutritive Solutions piedāvā matu kopšanas sēriju, kas dziļi mitrina matus, stiprinot un piešķirot tiem veselīgu izskatu. 


Šampūns ir diezgan parasts, labi puto un pieklājīgi attīra galvas ādu, kaut gan sākumā likās, ka mitrinošie šampūni neattīra tik labi kā priekš taukainiem matiem, kaut arī pārliecinājos, ka gan taukainus matus, gan ādu ir jāmitrina, tad arī tauku sekrēcija būs mazāka. 

Kondicionieris tāpat - vienkāršs, bet labs. Principā tas tikai matus nogludina un nedaudz mitrina, būs labs normālu matu īpašniecēm vai starp maskas lietošanas reizēm, kad negribas neko smagu. Piemēram, es to matos paturu kādu pus minūti, kad jāsteidzas, tikai lai dabūtu šo nogludināšanas efektu.


Tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris gan man ļoti patīk, atgādina kādas iepriekšējās Dove Intensive Repair matu kopšanas līnijas produktu, kas arī izskatījās līdzīgi, bet cik noprotu, to līniju izņēma no pārdošanas pirms kāda laika. Šī maska ļoti ātri un labi iedarbojas, nogludina spurainus matus un padara tos super mīkstus un spīdīgus, turklāt labi smaržo! Tomēr nelietoju to katru reizi, jo mati ātri pierod un vairs nav tā efekta, kā lietojot ne tik bieži.

Maska ir biezas konsistences un pēc mitrināšanas ir visspēcīgākā no visas līnijas, tādēļ iesaku to matos paturēt 5-10 minūtes, lai tiešām izjustu efektu, jo, ja to skalo ārā uzreiz, iedarbība būs kā kondicionierim. Ja patur ilgāk, var manīt, ka sausie matu gali vismaz pirmo dienu nav sausi un mati ir gludi un pabaroti, labs sestdienas/svētdienas produkts :)

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas: 
Nutritive Solutions šampūns – 3,49 eiro
Nutritive Solutions kondicionieris – 3,49 eiro
Nutritive Solutions tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris – 4,99 eiro
Nutritive Solutions maska – 5,79 eiro

Kopumā laba līnijas ikdienas lietošanai, nekādus brīnumus nedod, tomēr padara matus patīkami gludus, zīdainus un vijīgus. Vispār uzskatu, ka Dove produkti matiem un ādai ir vieni no labākajiem drugstore produktiem. :)

Ar sveicieniem,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru