piektdiena, 2016. gada 5. februāris

Mitomo sejas maskas

Sveikas!
Pēdējā laikā arvien vairāk un vairāk uzmanību pievēršu tieši sejas kopšanā, jo skaista sejas āda noteikti uzlabo garastāvokli no rītiem un visas dienas garumā, kā arī esmu iecienījusi tieši drāniņu sejas maskas, jo tās, manuprāt, visbiežāk ļoti labi mitrina un atjauno sejas ādu. Šodien pastāstīšu par Douglas veikalos nopērkamajām Mitomo sejas maskām, kas ir ražotas Japānā un mani patīkami pārsteidza ar savu kvalitāti..

Ražotājs:

Nav nekāds noslēpums, ka japāņi ir nācija, kas stingri ievēro veselīga dzīvesveida noteikumus, kā arī pievērš īpašu uzmanību dabīgiem un tradicionāliem pārtikas produktiem un kosmētikai. Daudzi mēģina atklāt japāņu sieviešu skaistuma noslēpumus un saprast, kā viņām izdodas saglabāt savu jaunību. 

Maskas ir jāuzklāj uz attīrītas sejas ādas, jāpatur 20-30 min, jānoņem un jāiemasē ādā atlikušo esenci.

Sejas maska koenzīmu ar Q10 un cietsēkles ekstraktu

Koenzīms Q10 ir dabisks antioksidants, kas veicina ādas atjaunošanos un reģenerāciju. Tas mazina jaunu grumbu veidošanās un aizsargā ādu no novecošanas.

Pirmā maska, ko izmēģināju bija Q10 maska, kas dola atjaunot ādu un veicināt ādas reģenerāciju. Neticu, ka viena maska vienā lietošanas reizē mazinās grumbas utt., tas man arī nav nepieciešams, bet varu teikt, ka maska ideāli mitrina un padara ādu daudz dzīvīgāku un gludāku. Efekts noteikti nebūs pamanāms uzreiz, iesaku maskas lietot uz nakti, un no rīta ieraudzīsiet, cik āda ir mitrināta un starojoša. Efekts, protams, nav uz ilgu laiku, maskas ir ideālas gadījumiem, kad jāsaved dehidrēta, nogurusi un blāva āda kārtībā. 


Sejas maska ar kalogēnu un cietsēkles ekstraktu

Kalogēns ir olbaltumviela saistaudu sastāvā. Pateicoties tam notiek patstāvīga ādas šūnu atjaunošanās, āda kļūst gludāka un tvirtāka. Kalogēns satur tādus komponentus kā hidrolizēts kalogēns un elastīns, kuri palīdz saglabāt ādas jaunību. Cietsēkle ( lat. lithospermum ) - augu ekstrakts, kam piemīt antiseptiska un relaksējoša iedarbība.

Maska ir ļoti līdzīga iepriekšējai, bet atšķiras aromāts. Arī mitrina lieliski, labi noņem apsārtumu un palīdz dziedēt rētiņas pēc pumpām, dziedē un labi atsvaidzina. Nekādus brīnumus nedod, bet mani ļoti apmierina šo masku efekts, āda patiešām ir pateicīga nākamajā rītā.
Pati par sevi maska dod atsvaidzinošu efektu, jo ir mitra, ja gribās vēsumiņu, var pirms lietošanas nedaudz paturēt ledusskapī.

Sejas maska ar zelta un bišu indes ekstraktiem

Zelts pozitīvi ietekmē kolagēna un elastīna veidošanos, padara ādu mirdzošu. Bišu inde jau izsenis tiek lietota kā ārstniecības līdzeklis, tā stimulē kolagēna un elastīna veidošanos, mitrina ādu padara to tvirtāku.

Šī maska man laikam patika vislabāk, jo tā bija vismitrinošākā un patiešām arī dziedēja ādu. No rīta nebija nevienas pumpiņas, kas ik pa laikam kā nelūgts viesis uzrodas, un āda izskatījās ļoti labi un svaigi, pat nebija nepieciešams nekāds krēms vai serums. Jau sen neticu tam, ka kosmētikas sastāvā var būt īsts zelts vai tā ''ekstrakts'', bet domāju, ka tieši bišu inde dod šo antiseptisko un dziedinošo efektu, tādēļ problemātiskas ādas īpašniecēm ieteiktu tieši šo masku. 


Mitomo maskas ir paredzētas visiem ādas tipiem, nav lipīgas un smaržo neuzkrītoši. Man patīk arī tas, ka pēc tās nav nepieciešams ne krēms, ne jebkāds cits kopjošais līdzeklis, jo maska pati par sevi iedarbojas kā toniks un serums reizē.

P.S. Zelta maskas rezerves man jau iepirktas :D

Nopērkamas: Douglas veikalos
Cena: € 1,95 (25 g)

Lai prieka pilna nedēļas nogale!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru