sestdiena, 2016. gada 20. februāris

Avon Footworks Chocolate&Pomergranate produkti pēdām

Sveikas!
Kaut arī ziemas periodā savas pekas neizrādām ne pludmalē, ne uz ielām, tomēr rūpēties par tām tāpat vajag, arī ziemā, tāpēc šodien atrādīšu pēdējā laikā bieži lietotos mīluļus no Avon :)

Cik noprotu, šī ir ziemas specizlaiduma līnija, ar ļoti patīkamu un sildošu aromātu, patiešām dabiski smaržo pēc granātābola un šokolādes, aromāts tāds saldi-skābs un neuzmācīgs. Jau sen esmu Avon pēdu kopšanas produktu cienītāja, jau kopš pusaudžu gadiem, kad Avon kosmētika bija topā.

Šajā sērijā ietilpst 3 produkti.


Līdzeklis pēdu mērcēšanai būtībā ir šķidras mīkstinošas ziepes, pēc kuru lietošanas āda būs mīksta un būs daudz vieglāk veikt pedikīru un tā patiešām ir - pēdas paliek mīkstas, tīras, smaržīgas, āda nost nāk vieglāk un tad talkā nāk skrubis - ne visai raupjš, drīzāk krēmveida ar ne visai daudz abrazīvajām daļiņām, tāpēc nelīdzēs pie sausas un biezas pēdu ādas, bet ikdienas kopšanai tieši laikā. Iesaku skrubi uz pēdām nedaudz paturēt mitrinošā efekta dēļ.


Un visbeidzot -visiedarbīgākais produkts līnijā - mitrinošais krēms. Tas ir patīkamas, uz ādas kūstošas tekstūras, ātri iesūcas (kas man ir noteicošais faktors, kad jāizvēlas kāju krēms, jo neciešu ilgi gaidīt, lai varētu uzvilkt čības vai zeķes, jo pie plikām kājām pielīp visi netīrumi no grīdas vai vēl labāk-kājas slīd)  un pietiekami mitrina ādu, jo jau nākamajā rītā āda ir patīkami maiga un mīksta. Tomēr, ja gribas ilgstošāku efektu, krēms jālieto katru vai katru otro dienu.


Kopumā man produkti patīk, esmu diezgan slinka pedikīra ziņā, apgriežu nagus, novīlēju, nokrāsoju un dažreiz lietoju krēmu, bet šie līdzekļi ir diezgan vienkārši un lieliski der ikdienas lietošanai, tomēr ne pamatīgam pedikīram, kam iesaku lietot jau bieži sastopamās elektroniskās pēdu vīles, man jau viena iegādāta.

Vairāk info: šeit


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru