trešdiena, 2016. gada 23. marts

Spīdīgiem un stipriem matiem - Collistar Supernourishing Restorating maska un šķidrie kristāli

Sveikas!
Uzskatu, ka katrā matu kopšanas līdzekļu plauktiņā ir jābūt gan dabas līdzekļiem, kas ir bez silikoniem utml., gan profesionālajiem matu līdzekļiem, kas nepieciešamības gadījumā liks matiem izskatīties uz visiem 100! Tādi noteikti ir jaunie Collistar matu produkti, kas padara matus koptus gluži kā atnākot no friziersalona...


Collistar matu maska ir diezgan bieza, barojoša un interesantas tekstūras, kad to ieklāj matos, tā ir slidena, gluži kā tāda esence un uzreiz matus nogludina un padara ļoti vijīgus. Ļoti interesanta un iedarbīga maska, noteikti iesaku pamēģināt. Noteikti ne katras dienas produkts, jo maska ir izteikti iedarbīga un padara matus ļoti mīkstus, spīdīgus un koptus, tomēr šis efekts ir vairāk īslaicīgs, tomēr iespaidīgs. Mati tiešām izskatās ļoti spīdīgi, gludi, taisni, ir ļoti viegli ķemmējami un pilnīgi prieks tiem izbraukt cauri ar pirkstiem.

Aktīvās sastāvdaļas: Šī sviests, keramīdi, augu kolagēns, Moringa Oleifera ekstrakts, aminoskābes, linsēklu eļļa, gerāniju ēteriskā eļļa, kviešu asnu proteīni, silikons, pantenols.


Pirms matus nogriezu, matu gali bija nu ļoti sausi, bet šī maska pat spēja tos padarīt izskatā diezgan veselīgus (bet tikai uz pāris dienām, jo gali bija tik sausi, ka vienīgā izeja bija tos nogriezt :D)


Tiešām baudāms un, es pat teiktu, luxury produkts matiem.

Extra-Light Liquid Crystals jeb šķidrie kristāli ir eļļa-serums, kas matus baro un padara spīdīgus. 


Aktīvās sastāvdaļas: Šī sviests, keramīdi, Oligo Complex, linsēklu eļļa, gerāniju ēteriskā eļļa, silikons, pantenols, kviešu asnu proteīns.

Serumu lietoju galvenokārt matu galos, pārpalikumus uz plaukstām sadalu pa visu matu garumu. Serums labi ''apvij'' matus un aizsargā tos pat no karstuma, pamanīju, ka ar šo lokas turas labāk un izskatās tādas elastīgākas. Principā lielākais produkta pluss ir spīdums, ko tas dod, bet šaubos par ilglaicīgu efektu un dziļu barošanu. Labs produkts ikdienas matu ieveidošanai, jo tas nepadara matus smagnējus, matos tik pat kā nav jūtams. Pēc seruma lietošanas mati ir tādi paklausīgi un viegli ķemmējami.
Maniem matiem pietiek ar 2 dozatora spiedieniem, tekstūra ir eļļaina, tomēr nedaudz slidena, gluži kā maskai.

Labi produkti, lai ikdienā matus palutinātu, es produktus lietoju apmēram 1 reizi nedēļā.

Nopērkami: Douglas, Stockmann

Katrs maksā ap 20 eiro, bet tagad Douglas e-veikalā Collistar kosmētikai atlaides -60% (līdz 27.03.) Serums ar atlaidi ir ap 9 eiro un maska ap 15 eiro.

Sveiciens,

2 komentāri:

  1. serums izskatās labs un arī atlaide kārdina :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, atlaide ļoti laba, nezinu, vai iegādātos par pilno cenu, bet ar tādu atlaidi grēks kaut ko no Collistar nepaņemt, cik sapratu visai Collistar kosmētikai ir lielas atlaides :)

      Dzēst