ceturtdiena, 2016. gada 24. marts

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque -atsauksme

Sveikas!
Pirms kāda laiciņa apmeklēju Kiehl's blogeru pasākumu, kurā bija ne tikai iespēja noskatīties Kiehl's prezentāciju un jauno Zoolander 2 filmu, bet arī mājās aiznest kādu labu Kiehl's produktu - manā gadījumā Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing sejas masku..

Kiehl's: Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque ir viena no mūsu leģendārākajām sejas maskām. Tā ir piemērota normālai vai taukainai sejas ādai. Maska satur Amazones baltos mālus, kas dziļi attīra ādu un samazina poras. Uzklāj uz sejas un ļauj tai iedarboties līdz 10 minūtēm, pēc tam maigi noņem ar siltu, mitru drānu. Ieteicams izmantot līdz divām reizēm nedēļā.


Kā cilvēkam ar kombinētu sejas ādu, man ir nepieciešamas attīrošas maskas, kas gan atjaunos sejas ādu, gan iztīrīs poras un atsvaidzinās ādu. Jau kādu laiciņu skatījos uz šo Rare Earth masku un tad nu beidzot radās iespēja to arī izmēģināt un nu ķēros pie lietas.

Pirms jebkuras attīrošas (īpaši māla) maska iesaku seju nedaudz pasildīt ar silta ūdens, karsta dvielīša vai tvaika palīdzību, tas palīdzēs atvērt poras un vieglāk iztīrīt laukā taukvielas un netīrumus.
Maska ir bieza, pamatā ir baltie māli, tāpēc smarža ir neizteikta, pat nenosakāma. Masku klāju uz mitras ādas, kārtīgi izlīdzinu un turu aptuveni 8 minūtes, līdz tā sāk žūt. Tā kā māli burtiski izsūc visu lieko no ādas, arī ūdeni, tad neturu to pārāk ilgi. Arī Kiehl's iesaka māla maskas turēt līdz tās jau sāk žūt uz ādas. 


Pēc maska lietošanas seja ir ļoti svaiga, attīrīta un maiga. Krēmi un serumi iesūcas daudz labāk un kosmētika klājas vienmērīgāk. Pēc šīs maskas par brīnumu nerodas velkoša sajūta, kā tas parasti mēdz būt pēc mālu maskām.

Laba maska sos situācijām, kad uzrodas kāda negaidīta pumpa (masku var lietot arī lokāli uz kādas pumpiņas, paturot ilgāku laiku) vai sejai jāizskatās labi, jo maska arī atsvaidzina ādu un padara to možāku.

Vēl viens pluss, maska ir ļoti ekonomiska, bundulis ir liels un vienai reizei pietiek ar nelielu daudzumu, es jau lietoju kādas 10 reizes un esmu izlietojusi tikai pašu augšējo slāni visam bundulim.

Nopērkama: Kiehl's stendā Stockmann
Cena: 27 EUR


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru