svētdiena, 2016. gada 24. aprīlis

Pirmā iepazīšanās - Alkmene Tea Tree

Sveikas!
Šodien pastāstīšu vairāk par savu pieredzi ar Alkmene tējas koka eļļas sejas kopšanas produktiem, konkrētāk, sejas krēmu, līdzekli pret pumpām un pašu 100% tējas koka eļļu.


Pati 100% tējas koka eļļa ir mans favorīts jau ilgu laiku, arī šī neatšķiras ne ar ko no aptiekās nopērkamajām, tātad arī tik pat laba- lietoju gan uz negaidītajām pumpiņām (nākamajā rītā jau paliek daudz mazāka, bet ja iekaisums tikai sācies- pazūd vispār). Dažreiz piejaucu arī kādai sejas maskai vai vannai. Lai gan aromāts daudziem šķiet nepatīkams un specifisks, man jau sāka pat iepatikties.


Pretpumpu līdzeklis ir gēlveida, pēc iedarbības līdzīgs pašai eļļai - tas lokāli jāuzklāj uz sejas ādas, tik reižu dienā, cik nepieciešams, un gēls samazina iekaisumu un palīdz novērst pigmenta plankumu pēc tās. Neteikšu, ka ir tik pat iedarbīgs kā eļļa, pumpa īsti nekur nepazūd, vienīgais varbūt nedaudz samazinās. Vienīgais pluss- šo var lietot zem kosmētikas, tas labi draudzējas ar tonālo un konsīleri, eļļu protas, zem makeup'a īsti neuzsmērēsi- viss savelsies. Tāpēc eļļu lietoju uz nakti, gēlu-pa dienu. 


Ražotājs:
Šis produkts satur farmaceitiskās kvalitātes tējas koka eļļu. Cineola saturs eļļā sastāda mazāk par 4%, terpinēn-4-ola saturs pārsniedz 35%. Nesatur parabēnus, silikonus, minerāleļļas. Ar vāji izteiktu smaržu. Ražots Vācijā.

Savukārt par krēmu biju visvairāk skeptiski noskaņota, man labu sejas krēmu atrast ir grūti, daudzi aizsprosto poras (kas ir mana lielākā ādas problēma), daudzi nemitrina pietiekami, daudzi ādu pārtauko. Šis patiešām izrādījās diezgan labs priekš Drogu sejas krēma, jo tas mitrina patiešām labi, poras neaizsprosto (par brīnumu) un palīdz apkarot nejaukās pumpas, kas ik pa laikam uzrodas. Labs balansējošs krēms, noteikti iesaku taukainas/problemātiskas sejas ādas īpašniecēm, jo patiešam nomierina ādu un reizē arī nedaudz saārstē.
Vienīgais nedaudz dod papildu spīdumu sejai, tāpēc pūderis būs neaizvietojams sabiedrotais.


Kopumā varu teikt, ka Alkmene patīkami pārsteidza, kad beigsies, noteikti atkārtoti nopirkšu eļļiņu, tiešām labs palīgs rūpēs par ādu.

Nopērkami: tikai veikalos Drogas

Sveicieni,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru