otrdiena, 2016. gada 12. aprīlis

Pien- Dairy Spa dabīgā kosmētika

Sveikas!
Ah, kopā ar pavasara atnākšanu, atnāca arī daudz dažādi darbiņi, kas jāpadara un lietas, kas jānokārto, tāpēc blogs ik pa laikam tiek atstāts novārtā. Tomēr pēdējā mēneša laikā izmēģināju dažus produktiņus no Pien, kas ir mūsu pašmāju zīmols un izceļas ar to, ka visos produktos tiek izmantotas dabīgās piena sūkalas, kas nodrošina ādai efektīvu attīrīšanu un kopšanu.

Tā kā man patiešām radās liela interese par produktiņiem, nolēmu tos izmēģināt, jo vienmēr prieks pamēģināt kaut ko Latvijā ražotu un turklāt vēl ar dabīgām sastāvdaļām, jo sapratu, ka āda un mati jākopj ar pēc iespējas dabiskākiem produktiem, jo dzīvojam vienreiz un nebūs iespējas vecumdienās nopirkt jaunu ādu (ja nu gadījumā zinātne nebūs tik tāl attīstījusies :D)

Izmēģināju 3 produktus - dušas želeju, intīmās ziepes un sejas putas

Aromāts visiem produktiem vienāds- smaržo pēc piena sūkalām, kādam varbūt liksies traucējošs, bet man patīk, jo smarža nav tiks stipra, pat maiga. 


Vēl vēlos pieminēt, ka iepakojumi Pien ir nu ļoti oriģināli un interesanti, tā teikt, ideja novesta līdz galam, ja piens, tad piens, tāpēc iepakojumi (kastītes) arī ir piena pakas veidolā. :)


Dušas želeja ir vidēji biezas konsistences, teiktu pat, ka pašķidras. Putojas uz ādas viduvēji, bet uz švammes diezgan labi. Dušas želeja patiešām atstāj interesantu kārtiņu uz ādas (nē, ne eļļas vai kaut kā nepatīkama) , rodas tāda samtainas ādas sajūta, visnotaļ interesanta, tomēr noteikti losjons/krēms pēc dušas prasās, nekādas īpaši mitrinošas spējas želejai nepiemīt, bet attīra ļoti labi.


Sejas mazgāšanas putas ir ļoti maigas, patiešām, putas ir vieglas, gaisīgas, labi attīrošas, tomēr nenotīra ādu līdz ''kurkstēšanai'', kaut arī ar vieglu kosmētikas ''kārtu'' tiek galā labi un padara ādu ļoti svaigu, jā, svaigums ir tas, kas ļoti raksturo sajūtu pēc Pien produktiem. Ar kādu smagāku tušu vai ūdensnoturīgo kosmētiku vajadzēs pacīnīties, iespējams, bez micelārā ūdens neiztikt, bet kopumā seju attīra labi un galvenais - nerada velkošu sajūtu, kas man ir ļoti svarīgi. Pārsvarā lietoju no rītiem.


Intīmās ziepes - ļoti ērts iepakojums ar pumpīti (gribētos, lai arī dušas želejai tāds būtu), un šis produkts, laikam, man patīk vislabāk, jo, pirmkārt, piena sūkalas palīdz uzturēt normālu mikrofloru un, otrkārt, želeja dod lielisku tīrības un svaiguma sajūtu, ļoti patīkams produkts, ādu nekairina, jo ir ļoti maigs. Šo noteikti iegādāšos atkārtoti, arī patēriņš nav liels.


Vēl gribu pieminēt skaisto un lakonisko Pien dizainu un elegantos iepakojumus, maisiņā viss smuki salikts, ar info bukletiņu un rožu ziedlapiņām. Uzreiz rodas asociācijas ar kaut ko tīru un svaigu.


Tilpumi produktiem ir 250 ml un tie ir:

SLS and SLES-free
Parabens-free
Parfum-free
Allergens-free

Pamanīju, ka Pien pagaidām ir tikai attīrošie produkti, gribētos, lai produktu klāsts turpinātu augt un, cerams, nākotnē būs arī matu kopšanas produkti un kādi mitrinošie ķermeņa un sejas ādas līdzekļi :)

Vairāk info: www.pienspa.lv

Mājaslapā ir arī produktu sastāvi ar visiem paskaidrojumiem, kas katra viela ir :)


Lai saulains pavasaris-

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru