sestdiena, 2016. gada 30. aprīlis

The Body Shop Drops Of Youth koncentrāts un krēms

Sveikas!
Visiem jau zināmajā un iecienītajā The Body Shop Drops Of Youth līnijā ir jaunumi - sejas krēms, esence un lielā izmēra jaunības pilieni, šodien pastāstīšu par diviem no tiem...




Triju augu cilmes šūnu komplekss, zināms ar savām atjaunojošajām īpašībām. Ēdelveiss ir pazīstams ar savu aizsargājošo iedarbību, jūrmalas zilpodzei ir nostiprinošs efekts, savukārt jūras sparģelis veicina dabīgu ādas atjaunošanos. 


Sejas krēms ir diezgan vieglas, interesantas tekstūras, ātri iesūcas ādā un rada tādu velvetīgu sajūtu, āda paliek ļoti maiga, tomēr krēmu nevajadzētu uzklāt par daudz, savādāk zem tonālā nedaudz velsies. (tas arī ir nelielais un vienīgais manās acīs krēma mīnuss)

Krēms smaržo vienkārši dievīgi, manam degunam pēc baltajām vīnogām un vēl kaut kā svaiga.
Krēms lieliski iet duetā ar jaunības pilieniem un padara ādu ļoti maigu, atsperīgu un tādu svaigu. 

Mitrina pienācīgi un domāju ir lielisks pavasara/ vasaras sezonai, kad ādai vajag visvairāk enerģijas un vieglas kopšanas.

Cena: 26.00 €


Jaunības pilieni ir kaut kas fantastisks! Jau sen lasīju labas atsauksmes par tiem, gribējās izmēģināt, un, jā, ir tiešām katra centa vērts. Tas ir gelveida tekstūras, sākumā nedaudz lipīgs, bet pēc tam pilnībā iesūcas ādā (galvenais neuzklāt par daudz, jo tad būs baigi lipīga sajūta).

Pilieni gluži ''piepilda'' ādu, padara to ļoti maigu, palīdz cīņā ar pigmenta plankumiem un labi atjauno ādu, jo pamanīju, ka uzlabojas ādas reģenerēšanās spējas, pazuda gandrīz visi sausie pleķīši, kas bija pēc ziemas atgriezušies un kopumā ādas izskats uzlabojies. Es teiktu šie pilieni ir kā vitamīni sejas ādai, jo duetā ar krēmu strādā pienācīgi. 

Malači TBS, vēl neviens produkts nav licis vilties!

Cena: 39.00 €

Vairāk info:


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru