sestdiena, 2016. gada 7. maijs

Artistry Hydra-V mitrinošā auduma maska

Sveiciens!

Kāda jau atklāja peldēšanās sezonu? 😄 Es vēl nē, bet sauļošanās gan!
Šodien par Artistry Hydra-V kolekcijas papildinājumu - mitrinošo auduma masku.



Maska palīdzot atjaunot, atdzīvināt ādu un mazinot karstuma un apkārtējās vides radītos bojājumus. Maska satur spēcīgu koncentrētu esenci, kas iedarbojas tūlītēji un mitrina ādu līdz pat astoņām stundām pēc lietošanas. Hydra-V liposomas, kas satur Norvēģijas fjordu ūdeni, atjauno zudušo ādas mitrumu, savukārt hialuronskābe turpina ādas mitrināšanu arī pēc tam, kad maska noņemta. 


Tātad pavisam iepakojumā ir 5 maskas. Maskas iesaka lietot, kad nepieciešama īpaša mitrināšana vai ir labi jāizskatās pirms kāda pasākuma. Es lietoju tad, kad jūtu - āda palikusi nekāda, nedaudz sausa un gribētos atgūt dzīvīgumu un kārtīgi ādu palutināt.

Ja jāizvēlas mitrinoša sejas maska, labāk izvēlos auduma maskas, jo tās ir patīkamas, neaizsprosto poras un ir vieglas konsistences, tād nav jānoskalo un atlikušo esenci var iemasēt ādā un tas būs pietiekami, lai āda būtu mitrināta un piepildīta.

Esmu lietojusi arī lētāka segmenta auduma maskas, piemēram, Missha un Mitomo (tās man tīri labi patika, tomēr efekts nebija ļoti manāms, tikai mitrināšana), tomēr Artistry maskām novēroju spēcīgāku iedarbību, jo maskas patiešām nu ļoti labi ādu mitrina, attīra, nākamajā rītā āda burtiski staro un ir tāda piepildīta ar mitrumu un ļoti maiga.

Šīs maskas patiešām būs liels glābiņš gan sausai, gan problemātiskai ādai, tāpēc ka mitrajā vidē šūnas atjaunojas daudz labāk, līdz ar to sadzīst pumpiņas un samazinās iekaisumi, to es novēroju visvairāk, ka nākamajā rītā pigmenta plankumiņi un pāris pumpiņas, kas bija, samazinājās. 
Maska deva arī vizuāli uzlabojošu efektu. Un efekts no maskas turas vismaz kādas 3 dienas (pašsaprotams, paralēli lietojot ikdienas kopšanas produktus) 


Maskas izmērs ir diezgan universāls, tā ir iegriezta tā, ka nav nepieciešams to piegriezt savai sejas formai, to var pielocīt. 

Patīk, ka iepakojumā pēc lietošanas paliek nedaudz esences, ko vēl izmantoju nākamajā dienā.

Lielisks produkts, kas ļoti ātri palīdzēs ādas izskatu un stāvokli uzlabot.
Nav lēts, bet iepakojumā 5 maskas un sis nu patiešām ir ādas lutināšanas produkts, kas tiešām arī dod efektu.

Nopērkamas: pie Amway pārstāvjiem
Cena: 36,00 eiro 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru