otrdiena, 2016. gada 28. jūnijs

La Roche-Posay Rosaliac CC krēms

Sveikas!
Jau maijā dabūju rokā jauno La Roche-Posay Rosaliac CC krēmu, tomēr laika bija tik maz un pats krēms man bija par tumšu, tāpēc īsti to izmēģināt nevarēju, tomēr tagad, ka iedegums jau liek sevi manīt, sāku to lietot un lietoju jau visu jūniju. Tādēļ par to arī atsauksme...


Krēms ir paredzēts jutīgai un apsārtušai ādai, tas maskē nepilnības, neitralizē sārtumu, lai arī kāds būtu tā cēlonis. Krēmam ir universāls tonis, kas man, kā jau teicu, uz pilnībā gaišas ādas bija par tumšu, tagad ar iedegumu der.


Krēms ir ļoti vieglas sedzamības, patīkams, drīzāk jūtas kā vienkārši sejas krēms. Liels pluss - krēmam ir SPF 30, kas ir ļoti svarīgi  vasarā, tomēr es tāpat lietoju arī saules aizsardzības krēmu zem tā.


Krēmam ir ļoti ērta un parocīga tūbiņa ar pumpīti, iepakojumā ir 50 ml un produkts ir ražots Francijā.

Uz manas ādas tas klājas vienmērīgi (tomēr jāuzmanās, lai neveļas ar citiem produktiem, tāpēc iesaku lietoto vienu pašu) un dienas beigās krēms vēl ir uz sejas, tomēr sedzamību īpaši tas nedos.

Runājot par apsārtumu novēršanu - manai sejai nav izteikti sārtas zonas, tomēr kā jau daudziem ir manām sārtums deguna un pieres rajonā, tāpēc krēms ar to pat tiek galā, sejas tonis tiek labi izlīdzināts bez maskēšanas, krēma galvenā iedarbība ir neitralizēt apsārtumu un ādu nomierināt, tāpēc šis ir lielisks atradums cilvēkiem ar jutīgu ādu.

Sastāvā ir glicerīns un šī sviests (trešais aiz ūdens un glicerīna), kas ādu mitrina un pasargā, SPF filtri, kas palīdz novērst jutīgas ādas apdegumu.


Rezumē, labs krēms cilvēkiem ar apsārtušu ādu, dod nelielu sedzamību, bet sniegbaltītēm būs stirpi par tumšu, kā arī jāuzmanās ar citu produktu lietošanu pa virsu/zem, jo diezgan liela iespēja, ka cc krēms savelsies, tomēr iedarbība ir lieliska.
Nopērkams aptiekās.

Lai izdevusies diena,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru