trešdiena, 2016. gada 29. jūnijs

L'Oreal Paris jaunumi

Sveikas!

Kā jau ierasts sezonas sākumā gan Maybelline, gan L'Oreal parādās daudz jaunumu, šodien atsauksmes par dažiem no tiem...



Infallible Sculpt palete sejas konturēšanai piedāvā divus toņos, kas apvieno krēmu un pūderi. Šis ikvienā kosmētikas maciņā nepieciešamais produkts sniedz sejai pilnīgu gaismas un ēnu efektu kontroli, izceļot labākās īpašības vai samazinot nepilnības.

Palete ir diezgan paliela, iekļauts krēmveida izgaismotājs un bronzeris, spogulītis kā arī instrukcija.

Man tika diezgan tumšs tonis, tāpēc palete man ir par tumšu. (03 medium/dark)
Tomēr tik un tā to dažreiz lietoju.


Man ļoti patīk, ka toņi ir bez šimmera, tātad pilnībā tīri un izskatās dabiski. Izlīdzinās viegli un rada patiešām dabisku efektu, produkts nav traki pigmentēts tāpēc klajumu var kontrolēt, var radīt gan dabisku un gandrīz nemanāmu ietonēšanu, gan izteiksmīgu full-face kontūrēšanu.

Izgaismotājs jeb gaišais krēms ir diezgan paplāns, pa virsu noteikti vajadzēs nedaudz parastā izgaismotāja, bet bronzējošai krēma ir nedaudz oranžīgs, tomēr uz sejas oranžums nav īsti manāms, abi ļoti viegli iztušējas.



SUPERLINER BLACK'N'SCULPT- Pirmais acu līnijas skulptors no L'Oréal Paris - šķidrs acu laineris ar ekskluzīvu lodes veida (apaļu) aplikatoru. Melnās tintes tehnoloģija ar piesātināti melniem pigmentiem pārsteidz ar krāsas dziļumu.

Lai gan esmu sajūsmā par L'Oreal Perfect Slim laineri, šis cerības ne visai attaisnoja, kaut arī ir interesants produkts.


Aplikatora galā ir apaļš uzgalis, kas ne visai labi zīmē plānu līniju, tomēr ir iespējams uzvilkt vienādi biezu līniju, kā arī veidot punktiņus, kas man vasaras sezonā ļoti patīk pie acu līnijas. 

Tomēr mani nedaudz apbēdināja pigments, jo laineris nav visai pigmentēts, klajums atgādina marķieri (attēlā redzēsiet) un, lai sasniegtu tiešām melnas līnijas efektu nākas vilkt pāri vairākas reizes, bet beigu beigās efekts sanāk tīri labs.



INFAILLIBLE SEXY BALM LŪPU BALZAMS AR SPĪDUMU- Jaunas paaudzes lūpu balzams ar krāsas toni un neatvairāmu 12 stundu mitrinošu efektu. Vitamīniem bagātināta formula ar barojošu, viegli  samtainu balzama –želejas tekstūru veido maigu un pievilcīgu lūpu izskatu. Sexy Balm balzamam ar spīdumu ir unikāls trīsstūra formas aplikators, kas precīzi un vienmērīgi pārklāj lūpas.

Šie nu gan ir mani vasaras lielie favorīti, jo patiešām pēc tekstūras un lietošanas atgādina lūpu balzamu, klājas vienmērīgi un gludi un rada spīdīgu un izgaismotu lūpu efektu, tiešām lūpas izskatās lielākas un ''sulīgākas''.

INFAILLIBLE SEXY BALM lūpu balzams ar spīdumu - Lūpu balzamsINFAILLIBLE SEXY BALM lūpu balzams ar spīdumu - Lūpu balzams

Iepakojums ļoti ērts, kā zīmulis, uzklāšana arī, tekstūra kā sviestam :)

Man ir 2 toņi - Clueless (bārbijrozā) un As If! (nude rozā)

As if! ---> Clueless

Jau pieejami veikalos!

Noteikti iesaku paskatīties paleti sev piemērotā tonī un balzamus!

Sveicieni,

1 komentārs:

  1. Paleti skatījos veikala - ļoti oranžīga. Gan 01, gan 03. Gaišais tonis šķiet bezjēdzīgs. Laineris arī. Kaut kā šoreiz Loreal neiepriecināja. Balzami šķiet forši, bet man tāda tipa produktu ir daudz, tāpēc neieinteresēja :(

    AtbildētDzēst