piektdiena, 2016. gada 17. jūnijs

Lūpu balzami - mana kolekcija

Sveikas!
Jau pirms kāda laba laiciņa rakstīju par saviem roku krēmu krājumiem uz tagadējo brīdi, šodien tad par lūpu balzamiem, jo ideālā balzama meklējumi nekad nebeidzas, tāpat kā ar roku krēmiem, nu tad skatāmies...


Pirmais ir mans mīlulis un favorīts, arī atklājums - Latvijā ražotais Gusto šokolādes lūpu balzams.
Tam ir pilnībā dabīgs sastāvs, pamatā ir eļļas (kakao sviests, kokosriekstu eļļa...) un smaržo tas tiešām pēc šokolādes...mmm :)
Uz lūpām burtiski kūst un rada ļoti maigu spīdumu. Mitrina ideāli, glābs pat sasprēgājušas lūpas, un to nevajag daudz, tas nav no tiem balzamiem, kas dod efektu tikai lietošanas brīdī- ar šo efekts saglabājas ilgi. Ah, šo noteikti pirkšu vēl ar citām smaržām, nopirkt var Gusto internetveikalā vai lielajos Rimi veikalos Klēts nodaļā.


Stenders ir jau visiem zināms, un gandrīz tik pat labs kā Gusto, smaržo pēc dzērvenēm, tomēr pamanīju, ka pēc kāda laika tūbiņā sāk palikt nedaudz graudains, nezinu, kāpēc tā..Tomēr mitrina lieliski, bija labs kompanjons aukstajos ziemas vējos un pēc konsistences ir diezgan trekns, labs uz nakti. Nopērkams šeit


Sierra Bees balzams arī ir 100% dabisks un sastāv tikai no eļļām, man ir bez smaržas, tiešām kā eļļa, kūst uz lūpām un mitrina ideāli, lietoju vai zem lūpu krāsas vai uz nakti. Sūtīju no IHerb, maksāja kapeikas un strādā uz visiem 100!
Nopērkams šeit


Vaseline jau ir pazīstams visā pasaulē, nopērkams arī Latvijā, tomēr ne šis veids (limited edition) - šo pirku Anglijā, nebija dārgs, maksāja dažas mārciņas. Šis smaržo izteikti pēc greipfrūtiem, lietoju uz nakti lūpām, nagiem un skropstām, jā, jā skropstām, jo sastāvā ir pamatā vazelīns, ko skropstām lietoju arī agrāk. Strādā lieliski, padara lūpas ļoti pilnīgas, kutikulas, kopš lietoju, vispār nav bijušas sausas.
Nu ko lai saka, droši pērciet, ja redzat veikalos, īpaši, ja patīk vazelīna balzami.
Nopērkams šeit


Oriflame Tender Care balzami arī ir ļoti populāri, man ir visi aromāti, bet bez smaržas ir mans mīļākais. Pamatā arī ir vazelīns, eļļas. Ne visai patīk, ka ar pirkstu jālien iekšā ķobītī, tāpēc lietoju mājās, galvenokārt, sēžot pie datora. Bet iepakojums ļoti smuks un elegants, balzams labs kā dāvana.
Nopērkams šeit

Nu kaut kā tā..,visi balzami man ļoti patīk, mīļākie ir Gusto un Vaseline, abi dažādi, bet darbojas lieliski. Gusto ir labs dienas gaitām, Vaseline- uz nakti, bet pārējie balzami arī noteikti ir uzmanības vērti.

Lai ražena pēdējā darba diena,

1 komentārs:

  1. Šodien tieši skatījos uz Stendera balzamiem, laikam, jānopērk būs kaut kad :)

    AtbildētDzēst