ceturtdiena, 2016. gada 16. jūnijs

Burvīgie Dove atradumi - DermaSpa Summer Revived losjons un jaunā peoniju dušas želeja

Sveikas!
Ķermeņa kopšanas produktu segmentā Dove ir vairākkārt pierādījis sevi, daudzi jau zina lieliskās dušas želejas un losjonus un paštonējošo krēmu, kas kļuva par manu favorītu, arī jaunā DermaSpa sērija ir burvīga. Šodien tad par jauno dušas želeju ar peoniju un krēma aromātu un DermaSpa paštonējošo losjonu.




Viss labais tika saglabāts - bez SLS, ar mitrinošajiem komponentiem un kā vienmēr - ar burvīgu aromātu, ļoti krēmīgs, svaigs un salds, tiešām nedaudz atgādina peoniju smaržu.

Puto diezgan labi, ādu nesausina un izmantoju to pat skūšanās putu vietā, strādā lieliski, āda ir ļoti gluda un maiga.


Būtu forši, ja ar jauniem aromātiem tiktu papildināta arī losjonu sērija, es esmu losjonu fane! Kaut arī sastāvs nav tas dabīgākais, tie ir ļoti mitrinoši, debešķīgi smaržo un padara ādu vienkārši lielisku! Un cenas visai iepriecinošas, uz atlaidēm produktus var dabūt par 2-3 eiro.


Derma Spa Summer Revived tonējošais ķermeņa losjons ir ļoti līdzīgs savam klasiskās sērijas brālim, gan pēc smaržas, gan tekstūras, gan iedarbības, īsti nesaprotu, kur tieši šis ir jaunums, jo formula ir tieši tāda pati, bet joprojām lieliska, iespējams ir izmaiņas sastāvā, to, atzīšos, neesmu pētījusi. 

Tomēr šis šķiet vēl mitrinošāks un patiešam ļoti kopjošs, neatstāj švīkas un nesmērē apģērbu, tomēr joprojām pēc kāda laika parādās tā tonējošo līdzekļu smarža, kas man nav tik traucējoša, tomēr pamanāma, tāpēc lietoju šo uz nakti un no rīta eju dušā.


Kopumā esmu ļoti apmierināta ar šiem diviem jaunumiem manā plauktā, noteikti pirkšu vēl dušas želeju, tomēr tonējošo losjonu iegādāšos klasiskajā versijā, jo strādā tik pat labi, bet cena zemāka.
Man tagad uz urrā iet Dove ķermeņa eļļas, ļoti ātri iesūcas un lieliskas pēc sauļošanās, kaut gan kāda te sauļošanās ar Latvijas laikapstākļiem, maijs mūs lutināja, bet jūnijs- kā vienmēr lietains un +15 :D


Sveiciens,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru