ceturtdiena, 2016. gada 21. jūlijs

Favorīti no Bio2You

Sveikas!
Šodien rakstiņš par 2 mīluļiem no Bio2You - Natural Radiance Mask un Omega 3-6 Serum, kurus jau lietoju pāris mēnešus un mana āda ir ļoti pateicīga par to...


Īpaši unikālā dabīgā formula- ādas antidepresants - atjauno ādas jaunavīgo toni, krāsu, elastību. Satur ļoti koncentrētas aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas un nepiesātinātās taukskābes, kas palielina ādas pretestību. Ar Omega 3 bagātās augu eļļas stimulē dopamīna (laimes molekulas) ražošanu. Vērtīgo dabīgo ārstniecības augu eļļu maisījums palielina ādas mirdzumu, uzlabo mikrocirkulāciju un atjauno ādu.

Serums ir ļoti bagātīgs, eļļains, bet ādā iesūcas. Es vislabāk to lietoju piejaucot klāt sejas krēmam, uz nakti mēdzu lietot arī ''pa tīro''. Serums lietojas ļoti ekonomiski un uz ādas burtiski kūst, no rīta āda ir ļoti maiga un tāda piepildīta, tiešām tāds kā ādas anti depresants, kad āda paliek sausa un blāva, tomēr nekādu wow efektu no pirmās reizes negaidiet, tas jāpalieto vairākas nedēļas, lai tiešām sajustu izmainās ādā, tas labi nogludina ādu un normalizē tauki izdalīšanos, var pat tonālajam krēmam piejaukt, efekts būs nevis eļļains, bet starojošs un noturīgāks. 

Vairāk info šeit


Dabīgā maska sniegs mirdzumu, palīdzēs iegūt gludu un līdzenu ādu. Attīra ādu no atmirušajām šūnām. Āda tiek ilgstoši mitrināta un iegūst mirdzumu.  Sastāvā ir baltie māli, hialuronskābe, kokosriekstu eļļa, alveja, smiltsērkšķu eļļa.

Maska ir līdzīgas iedarbības kā serums - kad āda paliek pelēcīga un sausāka, šī maska ir glābiņš, lai atgūtu ādas mirdzumu un mitrumu. Tā ir diezgan bieza, ir jūtami māli, bet vairāk tomēr eļļas, jo maska nenožūst kā parastas māla maskas, tā ir vairāk mitrinoša maska. Lieliski atsvaidzina seju no rīta, patur 10 minūtes un sejas patiešām svaigāka un mitrinātāka liekas, tomēr neteikšu, ka vairāk starojoša un vizuāli efekts būtu wow. Tomēr āda ir ļoti patīkama un ilgstoši lietojot labi attīra ādu, jo šij maskai efekts ir manāms ilgtermiņā, no pirmās reizes daudz uzlabojumu negaidiet, tikai mitrināšanu un atsvaidzināšanu. Bet kopumā laba maska lietošanai 1-2x nedēļā, kā jau teicu, efekts manāms jau pēc dažām reizēm, āda būs gludāka, mitrināta un maiga.

Vairāk info šeit


_______________________________________
Šobrīd Bio2You veikalos ir labas atlaides, īpaši komplektiem, bet tajā skaitā arī šiem 2 produktiem.


Jauku dienu,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru