trešdiena, 2016. gada 20. jūlijs

Attirance kosmētika sejas ādai - attīrošās putas un toniks; Medus nn Mandele

Sveikas!
Turpinot Attirance produktu līnijas izmēģināšanu, šoreiz par līdzekļiem sejas ādas kopšanai - sejas putām un toniku!


Sejas attīrīšanā ļoti esmu iecienījusi eļļas vai vieglas, mitrinošas putas, kas principā arī ir šīs Mandeles un medus attīrošās putas, kas satur medus, papaijas un mandeļu ekstraktu. Nesola noņemt acu make up, bet to diezgan veiksmīgi un maigi izdara, seju attīra ļoti labi, tomēr atstāj tādu vieglu un patīkamu mitrinošu kārtiņu, kura ar dvielīti arī noslaukās. Putas patiešām labas kombinētai ādai, jo lieliski attīra, bet neatstāj ādu sausu, jo lielākā kļūda taukainas/kombinētas ādas kopšanā ir tās pārsausināšana, tad āda taukojas vēl vairāk. Šīs putas labi uztur balansu starp tīrību un mitrumu. Un lietojas ļoti ekonomiski, smaržo lieliski, bet specifiski, veikalā noteikti pasmaržojiet pirms pērkat.

Cena: 14.20 EUR (150 ml)
Vairāk info šeit


Sejas toniki nav mana katras dienas obligāta sastāvdaļa, bet ļoti patīk izsmidzināmie dabīgie toniki, kas paši par sevi ādu mitrina un nomierina. Šis ir ļoti smaržīgs, mitrinošs toniks, tomēr uzsmidzinot uz ādas man nepatīk 2 lietas- tas ir ļoti rūgts un uz lūpām nepatīkami garšo, tāpēc lūpas pie uzsmidzināšanas ''jāievelk'' un pēc uzsmidzināšanas tas ir nedaudz lipīgs, tāpēc ir vai jāuzklāj kaut kas pa virsu vai jāgaida kādas 10 min, jo sākumā tas tiešām ir lipīgs uz ādas, bet tas pēc kāda laika pazūd, tā kā tas nav liels mīnuss. Tomēr tas ir ļoti mitrinošs, dažreiz pat nekas cits pēc dušiņas neprasās cits kā šis toniks, un smarža - lieliska! Toniks ir bagātināts ar medus, mandeļu un alvejas ekstraktu.

Cena: 12.50 EUR
Vairāk info šeit



Vēl pamēģināju paraudziņ izmēra produktus un favorītos noteikti ir dušas eļļa un dušas želejas. Forši ceļojumiem!

____________________________________
Kopumā varu teikt, ka pirmā iepazīšanās ar Attirance ļoti veiksmīga, noteikti iesaku paskatīties viņu sejas kopšanas kolekciju, smaržu izvēle diezgan liela un produktu daudz :)

Lai saulaini,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru