ceturtdiena, 2016. gada 28. jūlijs

Saneribox Jūlijs

Sveikas!

Šodien nedaudz iekavēts raksts par jūlija Saneribox skaistuma kastīti, kas nudien pārsteidza ar savu sastāvu...





Iekšā:

Obagi Sunshield saules aizsardzības krēms ar SPF 50 -būs interesanti izmēģināt, nekad par šo zīmolu neesmu dzirdējusi, turklāt krēms vēl sola matētu efektu, piemērots visiem ādas tipiem un to var lietot pat bērnu ādai vecumā no 6 mēnešiem. Tekstūra ir bieza, bet iesūcas ļoti ātri un tiešām viegli ādu matē.

Apivita Propoline šampūna paraudziņš un kondicioniera mini iepakojums - ļoti interesanti, sastāvā 92% dabīgu sastāvdaļu, produkti daudzas sastāvdaļas ir sertificētas kā organiskas un sastāvi ir burvīgi, produkti ražoti Grieķijā.

CSS Professional Foot kāju krēma paraudziņš - šie nopērkami Drogās, esmu pazīstama, bet krēmi viņiem labi, tiešām strādā.


Un tagad pats labākais-

Pilnizmēra Attirance Arnikas sejas krēms nobriedušai ādai - ceļos pie mammas, Attirance ir lieliski produkti, Arnikas līniju mēģinājusi neesmu. Krēma cena jau pārsniedz kastītes cenu, tāpēc tiešām kastīte šoreiz izdevusies uz visiem 100!

Dermosil Aloe Gel alvejas gels - lielisks daudzfunkcionāls produkts, sastāvā alvejas želeja, glicerīns un vēl dažas sastāvdaļas, lielisks pie apdegumiem, kairinājuma un mitruma zuduma ādā. Pilnizmēra produkts, Dermosil zinu, bet neko no viņiem mēģinājusi neesmu, būs interesanti.

Un produkts, par kuru esmu visvairāk priecīga - Genesis Green Organic Spa 100% dabīgas saldūdens ezera dūņas, ražotas Latvijā, piemērotas Spa procedūrām, kā sejas un ķermeņa maska utt., jau izmēģināju, attīra ādu lieliski un tekstūra burvīga, lietojas ļoti ekonomiski. Kastītē 50 g iepakojums, pārdošanā ir 300 g iepakojumi. 


Ahh, šī kastīte ir burvīga un noteikti ļoti izdevīga, produkti universāli un noderīgi, kastītes vērtības ir daudz lielāka par tās cenu, tāpēc liels prieks, ka Saneribox ''aug'' un turpina attīstīties, piepildot kastītes ar patiešām interesantiem produktiem, kurus pat ir vērts pēc izmēģināšanas atkal iegādāties.




Lai priecīgi,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru