piektdiena, 2016. gada 29. jūlijs

Konkurss - laimē Artistry lūpu spīdumu komplektu sev un draudzenei!

Sveikas!

Šodien ir īpaša diena, jo manā blogā beidzot ir konkurss, šoreiz sadarbībā ar Artistry un jauno kolekciju Pacific Lights, par kuru drīzumā būs arī atsauksme blogā. Lai vasara ir koša un enerģijas pilna!


Tā kā tagad ir vasara, Artistry ir jauna un koša kolekcija, nolēmu uzrīkot vasarīgu un košu konkursu kurā būs iespēja iepriecināt kādu no Jums un arī Jūsu draudzeni!

Ir iespēja saņemt balvā jaunos Light Up Lipgloss lūpu spīdumu trio sev un arī savai draudzenei! Balviņai klāt būs arī XS Juiced Power dzērieni, kas ir iedvesmoti no jaunajiem lūpu spīdumiem, lai krāsojoties ir enerģija!



Tātad noteikumi ir sekojoši, zemāk redzama Rafflecopter pieteikuma forma. Ir jābūt mana bloga sekotājam Blogger un Bloglovin, priecāšos, ja nospiedīsi ''Like'' Facebook lapai un atbildēsi uz pāris jautājumiem saistībā ar Artistry un vasaru, protams, obligāti arī jāatstāj sava un draudzenes kontaktinformācija, lai uzvaras gadījumā varu ar abām sazināties. Ja uzvarētājs 3 dienu laikā neatbildēs uz e-pastu, izlozēšu citu uzvarētāju. Balviņu būs iespēja saņemt Rīgā. 

 

Konkurss ilgs 2 nedēļas un  noslēgsies 12. augustā, 13. augustā paziņošu uzvarētāju un sazināšos ar abām draudzenēm. :)

Pavisam ir 7 lietiņas, kas jāpadara, pirmās divas obligātas, pārējās pēc vēlēšanās, jo vairāk punktu izpildīti, jo lielāka iespēja vinnēt.



Lai veicas un novēlu visiem izbaudīt atlikušo vasaras daļu koši, dzīvespriecīgi un enerģiski!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru