trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Catrice un essence vasaras jaunumi

Sveikas!
Vasarā Catrice un essence laida klajā jauno kolekcijas papildinājumu, tāpēc šodien pastāstīšu par daļu no jaunajiem produktiem!




Prime and Fine praimeris ir diezgan viegls, nav silikonīgs, tomēr lielu atšķirību ādas izskatā nerada, Tomēr man par pārsteigumu tiešām paildzina kosmētikas noturību, strādā arī uz acu plakstiņiem. Bet diemžēl beautyfying jeb ādas izskatu uzlabojošu efektu kā solīts nemanīju, tomēr prieks, ka neaizsprosto poras.

Allround kontūrējošā palete man ne visai iepatikās, jo toņi ir pagrūti pludināmi, nedaudz oranžīgi un izgaismotājs ir ļoti dīvains un nepigmentēts, tomēr pārējie gaišie un tumšie toņi ir bez spīduma un tiem, kam patīk pilnā kontūrēšana un izgaismošana palete varētu patikt, bet ikdienas grimam neredzu īsti pielietojumu. Pret krēmveida kontūrēšanas produktiem vispār izturos ļoti skeptiski.

Blush Artist sārtumu palete man diezgan labi iepatikās, bet lielākoties vidējā toņa dēļ, jo tas izskatās ļoti dabiski, viegli pludinās un ir matēts, bet pārējos divos ir pārāk daudz spīdumu, kaut toņi arī ir skaisti, paleti lietoju katru dienu, tomēr tikai vidējā toņa dēļ.

High Glow izgaismotājs gan ir burvīgs, labi izgaismo seju nepadarot to pārāk mākslīgu vai spīdīgu. Satur mazus spīdumiņus, kas nemaz nav manāmi, tiešām dod sejai veselīgu mirdzumu un diezgan labi arī dienas laikā uz sejas noturas. Tiešām iesaku, turklāt produkta iepakojumā ir daudz un tas lietosies veselu mūžību, tāpēc ir arī izdevīgi.



Soft Touch Mousse konsīleris ir krēmīgs, viegls, tomēr to ir nedaudz pagrūti iestrādāt ādā, lai izskatās dabiski un nesēžas rievās, tomēr ar beauty blender klājas vienmērīgi un ar pūderi tīri labi noturas uz vietas. Beidzot essence ir arī ļoti gaiši konsīleru toņi, jo šis būs lielisks sniegbaltītēm.

Bouncy Blush Ball - šis ir ļoti spīdīgs un rozā pigments ir nekāds, tāpēc šis drīzāk ir rozīgs izgaismotājs nekā sārtums, jo uz vaigiem ir pārāk spīdīgs un sārtumu kā tādu nedod, bet tā ir konkrētā toņa vaina, pats produkts ir ērti lietojams un interesants.

Silky Touch Blush - tas pats, produktam nav ne vainas, man ļoti patīk citi šī sārtuma toņi, bet šis ir pārāk spīdīgs un tonis sārtumu īsti nedod, tikai nelielu rozīgu bronzīgumu, tomēr izskatās tīri labi uz ādas.


Sand Nudes paletei ir skaisti, tomēr maz pigmentēti toņi, kas uz plakstiņa neizskatās tik labi kā iepakojumā, rozīgais tonis izskatās balts, tumšie toņi ir ļoti caurspīdīgi, tomēr neitrālam ikdienas grimam noder, šad tad lietoju, bet Catrice Rose palete man patika daudz labāk.

The Velvets mono acu ēnas ir superīgas, labi pigmentētas, krēmīgas un toņi ļoti maigi, baltais labi der kā izgaismotājs, patīk!

2in1 eyeshadow & liner - baltais ir nedaudz dīvains un iztušējot nemaz nav pigmentēts, bet man patīk šīs ēnas klāt apakšā zem citā ēnām, jo tad tās turas visu dienu, zīmuļi ir ūdensnoturīgi un ērti lietojami. Bronzīgais tonis ir ļoti pigmentēts, skaists un tiešām noder arī kā laineris.




Velvet Stick un Glossy stick ir zīmuļveida lūpu krāsas, man ļoti patīk, tās ir krēmīgas, pigmentētas un turas labi, glossy versija nemaz nav spīdīga, finišs abām līdzīgs, patīk!

Ultimate Stay Matte lūpu krāsa no catrice ir arī ļoti laba, tonis man par tumšu, jāatstāj rudenim. Bet finišs matēts, bet ne sausinošs un ļoti noturīgs. Lūpu krāsa ir krēmīga un ļoti pigmentēta.

Prettifying Lip Oil spīdums ir kaut kas fantastisks, viegls, ne-lipīgs, mitrinošs un izskatās ļoti dabiski - my lips, but better!



3D Lash Multimizer skropstu tuša ir ar lielu birstīti, labi kuplina, bet ne visai pagarina skropstas, patīk tas, ka nebirst un nesmērējas, laba ikdienas tuša biezām skropstām.

Glam&Doll tuša ir ar īsu sariņu silikona birstīti, rada ļoti dabisku, garu skropstu efektu. Arī nebirst un nesmērējas, Catrice tušām kvalitāte tiešām laba.

Forbidden Volume tuša un tušas virskārta man ļoti iepatikās -tuša rada dabisku un kuplu skropstu efektu, tomēr virskārtā iekšā ir daļiņas, kas mākslīgi pagarina skropstas, tiešām radot garu skropstu efektu, labs duo :)

Superfine ūdensnoturīgais laineris -tiešām melns, noturīgs un pigmentēts laineris, ļoti smalks un garš aplikators, būs viegli uzklāt pat iesācējiem. Pārbaudīts jūrā, tiešām nesmērējas un ir ūdensnoturīgs, kārtējo reizi essence labs laineris.



Noteikti iesaku paskatīties lūpu produktus, izgaismotāju, laineri un Velvet acu ēnas, bet pārējie produkti arī nav slikti, essence un Catrice tomēr ir ļoti demokrātiskas cenas un liels produktu klāsts.


Lai saulaini,

1 komentārs:

  1. uu, iepatikās Blush Artist sārtumu palete :) izksatās labi tonīši :)
    un lūpu produktiņi arī :)

    AtbildētDzēst