ceturtdiena, 2016. gada 3. novembris

Burvīgie Artistry Exact Fit un Signature Color produkti +ziņas!

Sveikas, daiļavas!

Sākšu ar to, ka atvainošos, ka tik ilgi neko šeit nerakstīju, manā dzīvē notika lielas pārmaiņas - ar draugu pārcēlāmies uz dzīvi Nīderlandē, sāku šeit savas studijas programmā Inernational Finance and Accounting un pēdējā laikā nebija iedvesmas un enerģijas, arī laika, neko šeit ierakstīt, kaut arī daudzas bildes un atsauksmes jau sen stāv rindā. Bet tagad esmu jau iekārtojusies, viss iegāja pareizajā ikdienas ritmā un esmu gatava atvērt jaunu lapaspusi savā blogā, varbūt nedaudz nomainīt dizainu, saturu un, protams, rakstīt arī par produktiem, kas Latvijas veikalos nav nopērkami jeb par to, kas jauns šeit. :)

Bet šodien pastāstīšu par produktiem, kurus patiesībā lietoju gandrīz katru dienu, jo kvaitāte tiešām ir augsta un roka katru dienu tā arī stiepjas pēc šiem - un runa ir par Artistry Signature Color acu ēnu paletēm un zīmuļiem un Exact Fit tonālo kremu! Visus šos produktus arī paņēmu līdzi uz Nīderlandi.




Sāksim ar to, par ko esmu vislielākajā sajūsmā - Signature Color acu ēnas. Es tās vienkārši dievinu un ar tām var radīt gan maigu ikdienas grimu, gan dramatisku vakara make up. Man ir 2 toņu paletes - bronzīgā - Spice Bronze un rozīgā - Pink Chocolate. Toņi ir ļoti pigmentēti, krēmīgi un finišs tāds satīna un ļoti izgaismots, angliski tas būtu ''dewy''. Tās nav nedz matētas, nedz spīdīgas, un pludinās vienkārši fantastiski!



Toņi ir absolūti burvīgi, pigmentēti un ļoti viegli iztušējas, tomēr abās paletēs ir nedaudz problēmas ar vidējo toni, šajā gadījumā zelta un rozā, jo tie nedz kāpēc nav tik pigmentēti un ir nedaudz pūderaini.








Un pamanīju, ka teju katru dienu izmantoju gaišākās ēnas (kas augšpusē, garenās) kā izgaismotāju, jo tās izskatās ļoti dabiski un nevar manīt ne kripatiņu spīdumu, tikai dabisks, izgaismots efekts. Tātad palete ir lieliska ceļošanai, jo tā ir diezgan multifunkcionāla.

Šeit viegls ikdienas acu grims izmantojot Spice Bronze paleti:





___________________________________________________


Signature Color acu zīmuļi toņos brown un plumberry arī ir ļoti krēmīgi un pigmentēti, vispār Artistry tiešām izdodas acu produkti, neviens vēl nelika vīlties un viss ir ļoti labas kvalitātes,hmm.

Bet zīmulīši ļoti viegli ''slīd'' pa plakstiņu, nesmērējas, un turas labi visu dienu, vienīgais neturas tik labi uz ''ūdens līnijas''. Viens ir piesātināti brūns un otrs - plumberry- ogu violets.


Otrā galā ir arī neliels aplikators, ar kuru zīmuli izpludināt vai pielabot. Bet man patīk precīza lainera līnija. Zīmuļi ir asināmi un pietiekami cieti, lai nelūztu. 

_______________________________________________


Un visbeidzot - Exact Fit tonālais krēms man nelietojas tik labi pārlieku tumsā toņa dēļ, kad saule vēl lutināja, tas derēja, bet tagad der tikai ar TBS gaišinošajiem pilieniem. Tomēr pats tonālais ir diezgan foršs, labas sedzamības, noteikti uz kādu īpašāku pasākumu, ikdienai man parāk liela sedzamība. Finišs ir matēts, nedaudz izgaismots, tomēr āda izskatās tāda veselīga un pabarota. Tonālais tiešām ir ilgnoturīgs, tāpēc tas ir vēl viens faktors, kāpēc nelietoju bieži ikdienā, šis patiešām ir viens kārtīgs, skaists tonālais kādai īpašākai reizei. Bet, protams, tiem, kam patīk augstas sedzamības un noturīgi tonālie kremi, kas izskatās diezgan dabiski un skaisti -šis ir īstais. 


Vienīgais mīnuss - nav liela gaišo toņu izvēle, tomēr arī sniegbaltīties tonis atradīsies. Tomēr toņi nav nekādi ekstrēmi oranžīgie vai pārlieku pelēkie. 
Poras nezisprosto (vismaz cik es esmu lietojusi, viss bija kārtībā) un lietojot ar mitru Beauty Blender var panākt arī vidēju sedzamību, kas izskatīsies vēl dabiskāk.
Tonālajam ir arī SPF 15.

Kopumā tas arī viss, noteikti iesaku paskatīties acu ēnas, cena nav tā zemākā, bet kvalitāte, teikšu godīgi, ir atbilstoša. Ja gribās labas kvalitātes acu ēnu paletīti, noteikti ir vērts investēt.

_____________________________________
P.S. Rindā vēl ir daži produktiņi no Latvijas, bet pēc tam raksti par vietējiem labumiem - lieliskajām Freeman sejas maskām un dabisko sejas kosmētiku, un, jā, nolēmu sākt lietot pēc iespējas dabiskāku kosmētiku, jau lietoju šampūnu bez visām ķimikālijām, tajā skaitā bez SLS, parabēniem un citiem mošķiem (pamatā Aloe Vera Gel un daudz citi labumi un mati daudz mazāk taukojas, bet par to kādu citu reizi. 


Ar sveicieniem,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru