pirmdiena, 2016. gada 21. novembris

L'Oreal False Lash Wings Sculpt skropstu tuša - atsauksme

Sveikas!

Dienās, kad negribas uz sejas likt praktiski neko, iztieku tikai ar konsīleri un, protams, skropstu tušu - lietu, bez kuras tik pat kā nevaru iziet no mājām, jā, tik ļoti man patīk melnas un pagarinātas skropstas! :)

Tāpēc šodien pastāstīšu par vienu interesantu tušu no L'Oreal -  False Lash Wings Sculpt!





Ko sola ražotājs?
Izteiksmīgas skropstu kontūras pie saknēm, apjoms visā to garumā, mākslīgo skropstu efekts skropstu galiņos.

Kāds efekts rodas un kā patīk?
Sākumā, kad tušu lietoju, tā paņēma pārāk daudz produkta, līdz ar to skropstas bija grūti noklāt vienmērīgi un nācās pacensties, bet kā parasti ar Maybelline un L'Oreal tušām,tās ir nedaudz jāpažāvē un tās būs ideālas. Tā arī notika ar šo, tā palika nedaudz biezāka un skropstas noklāja vienmērīgi, tas arī pateicoties interesantās formas birstītei, kurai sariņi ir izkārtoti pieaugosā garumā, kas tiešām ļauj noklāt visas skropstas. Skropstas tiešām izskatās atdalītas, garas un galvenais - atliekuma noturas visas dienas garumā, nevis pēc 5 min atlaižas sākuma stāvoklī. Un forši arī tas, ka tuša nesmērējas, vienīgais pašās dienas beigās nedaudz var sākt birt, bet tiešām nedaudz. Pamanīju to, ka pēdējā gada laikā lietoju tikai Maybelline un L'Oreal tušas, jo tās ir lieliskas, protams, ne visas, bet lieliskas. 

Kā izskatās uz skropstām?
Lai bildes runā pašas par sevi:


 



____________________________________
Rezumē: tuša, ar kuru nākas sastrādāties, bet pēc neilga laika tā apmierina visas prasības, kuras no tušas vien var vēlēties - garums, apjoms un atliekums. Birstīte ir visai interesanta, tušas formula izteikti melna un krēmīga un var panākt tiešām ļoti izteiktu un garu skropstu efektu. Tā kā man patika arī šīs tušas parastā versija, varu teikt, ka šī kvalitātes ziņā turas līdzi, katru dienu roka stiepjas tiešī pēc šīs tušas, kopš tā man iepatikusies. :)

Lai visiem saulains garastāvoklis!

2 komentāri:

  1. kopš es šito loreāļa birstīti pārskrūvēju savās citās random tušās, man patīk visas :) tas tikai nozīmē, ka birstītei ir galvenā nozīme :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jap, formula tušām sākumā varbūt pārāk mitra, tāpēc sākumā bieži vien tušu sanāk pažāvēt, bet jā, birstītei ir galvenā nozīme :) es tieši sākumā šij tušai ieskrūvēju Loreal Felline tušas birstīti :D

      Dzēst