pirmdiena, 2016. gada 7. novembris

Maybelline Fit Me Matte+Poreless tonālais krems

Sveikas!

Lai gan, kā jau minēju, tonālos cenšos bieži nelietot, tomēr dažreiz kāda skaista lūpu krāsa vai pasākums pieprasa skaistu, vienmērīgu ādu, tāpēc tiecos pēc dabiska un viegla finiša.


Parasti uz matējošiem tonālajiem skatos ar nelielu skepsi - tie parasti izceļ sausos pleķīšus un izskatās pārāk matēti, kā arī nedraudzējas ar mitru beauty blender, tomēr Maybelline nāca klājā ar Fit Me sērijas jaunumiem - Matte+Poreless tonālajiem kremiem, kas pilnībā mainīja manus uzskatus.


Tonālajam krēmam ir diezgan paliela toņu izvēle un tas ir piejams arī ļoti gaišos toņos, šobrīd lietoju 2 toņus sajauktus kopā 105 un 115. 

Un, jā, tagad arī roka pēc tonālā krema stiepjas biežāk, tik labu efektu dod šis tonālais.

Lai gan tas ir matēts, tas neizceļ sausos pleķīšus, ar to var radīt gan vieglu, gan pat pilnu sedzamību un pat dažādus finišus, atkarībā, kādu uzklāšanas tehniku lieto.

(105, 115, 120, 130, 220, 230)

1. Ar otu vai sausu sūkli (beauty blender) - var radīt vidēju līdz pilnu sedzamību, ar matētu un gludu finišu.

2. Ar mitru beauty blender - var radīt starojošu pus-matētu un vieglu parklājumu, izskatās nu ļoti dabiski un labi izlīdzina ādas toni, tieši tā es viņu izmantoju visvairāk. Vēl skaistāku efektu var panākt piepilinot tonālajam krēmam sejas eļļu vai uzklājot sejas eļļu uz ādas pirms tonālā uzklāšanas. Šis variants derēs labāk kombinētas/normālas ādas īpašniecēm.


Vienīgais mīnuss, manuprāt, ir iepakojuma neparocīgums, jo korķītis nav īpaši ērts, un, par cik tonālais ir diezgan šķidrs, tas mēdz arī nedaudz iztecēt, ja korķītis nav kārtīgi aiztaisīts, tādā ziņā man patīk tonālie ar pumpīšiem.


Kopumā varu teikt, ka šis ir lielisks tonālais, līdz šim ar Maybelline tonālajiem nav tik ļoti veicies, parasti kaut kas vienmēr nepatīk, bet šajā saskatu tikai plusus, galvenais atrast sev piemērotāko metodi tonālā uzklāšanā, kā jau minēju, man tas ir mitrs beauty blender un dažreiz nedaudz eļļas ''dewy'' finišam.
_____________________________
Redzēju Latvijā viss aizputināts ar sniegu, eh, pietrūkst sniegs, jo Nīderlandē ir kādi +5 grādi un līst, tāda nu te ir tā ziema, kaut aiz loga tikai novembris.

Lai forša jauniesāktā nedēļa,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru