pirmdiena, 2017. gada 27. februāris

Jaunā The Body Shop produktu līnija sausai un jutīgai ādai - MANDEĻU PIENS & MEDUS

Sveikas!
Šodien pastāstīšu par jaunajiem The Body Shop produktiem jutīgai ādai ar mandeļu pienu un medu.
Pavisam kolekcijā ir 8 produkti, es esmu izmēģinajusi 2 no tiem - dušas krēmveida dušas želeju un ķermeņa sviestkrēmu.



Kolekcija  ir īpaši izstrādāta sausai un jutīgai ādai, produkti ir ar nomierinošu un mitrinošu efektu, kā arī tie novērš savilktas un niezošas ādas sajūtu. 

Man nav jutīga āda, bet ziemas periodā ir diezgan sausa un dažreiz rodas diskomforta sajūta, it kā ada būtu nedaudz savilkta un sausa. Lai arī cenšos nelietot sausinošās dušas želejas vai ziepes, tik un tā āda aukstajā ziemas periodā ir sausāka un problemātiskāka, tāpēc izmēģināt jaunumus no TBS man bija ļoti interesanti.

Smarža TBS produktos, man šķiet, ikvienam ir ļoti svarīgs faktors, šīs līnijas produkti tiešām smaržo pēc mandeļu piena, kaut arī to esmu smaržojusi tikai produktos ar mandelu piena aromātu, un pēc medus, aromātu es noraksturotu kā tīru, patīkamu, nedaudz saldenu un siltu. Gluži kā tikko mazgāta veļa, medus, jogurts un mandeles.


Mandeļu piena un medus krēmveida dušas želeja ir krēmīgas un pašķidras tekstūras, neveido daudz putu, drīzāk ''apvij'' ķermeni ar patīkamu mitrināšanu un tūlītēju komfortu, labi attīra un nepadara ādu sausu vai savilktu, āda jūtas diezgan labi pēc dušas un steigas situācijā var pat nelietot losjonu. Aromāts ir loti universāls, rada tīrības un komforta sajūtu, man ļoti patīk.
Nesatur krāsvielas, ziepes, minerāleļļas, vazelīnu

Sastāvs:
Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Parfum/Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Glyceryl Laurate, Mel/Honey/Miel, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Disodium EDTA, Tocopherol, Polysorbate 20, Glycolic Acid, Denatonium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

Mandeļu piena un medus ķermeņa sviestkrēms ir kā jau visi TBS sviestkrēmi - lielisks!! Pēc tekstūras biezs un krēmīgs, bet uz ādas nav nemaz smags vai trekns, ādā iesūcas diezgan ātri un neatstāj lipīgu sajūtu. Mitrina tiešām pieklājīgi, pat vakarā āda jūtas tik pat maiga un mitrināta kā no rīta, kad krēms tiek parasti uzklāts. Man šķiet, ka pat ļoti sausa āda pēc šī sviestkrēma uzklāšanas uzreiz jutīsies daudz labāk un tiks tūlītēji mitrināta, jo krēms tiešām iesūcas ādā, padarot to elastīgu, maigu un patīkamu, var just, ka tas nav vienkārši efekts tikai uz uzklāšanas brīdi, efekts turas arī pēc nākamās dušas.
Nesatur krāsvielas, minerāleļļas, vazelīnu.

Sastāvs:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Mel/Honey/Miel, Panthenol, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Carbomer, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Disodium EDTA, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dehydroacetic Acid.


Visos līnijas produktos ir mandeļu piens no Spānijas un godīgas tirdzniecības medus no Etiopijas. Svestkrēms satur arī šī sviestu, mandeļu eļļu, sojas eļļu, saulespuķu eļļu, makadāmijas riekstu eļļu, glicerīnu. Neteikšu, ka sastāvs ir tas dabīgākais un labākais, bet daudzas sastāvdaļas priecē un ir labas ādai.

Domāju, ka šie ir ideāli produkti sausai, jutīgai adai, protams arī citiem ādas tipiem, jo mitrina produkti pienācīgi, tiešām rada komforta sajūtu gan ādai, gan prātam ar smaržas palīdzību. 


Lai jauka un izdevusies diena,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru