piektdiena, 2017. gada 4. augusts

Catrice ICONails Gel Lacquer

Sveikas, meitenes!

Pēc milzīga pārtraukuma, atgriežos ar atsauksmi par pavasarī iznākušajām Catrice ICONails gēla efekta nagu lakām, kas sola līdz pat 7 dienu noturību, gēla spīdumu un ērtu uzklāšanu.


Ko sola Catrice?

Inovatīvā nagu lakas formula nodrošina perfektu gela mirdzuma efektu un maksimālu noturību 36 lieliskās krāsās. Nagu lakām, kas ir bagātinātas ar acai eļļu, ir atspīduma efekts, pateicoties pievienotajai GLOSS SEAL’RTM tehnoloģijai. Jaunā, profesionālā otiņa garantē īpaši vienkāršu un precīzu uzklāšanu.


Nagu lakas izskatās ļoti eleganti, iepakojums ir līdzīgs kā Chanel, ar noņemamu vāciņu, zem kura slēpjas ērts uzgalis, kas ļauj laku uzklāt precīzāk.

Ir nomainījies arī laku dizains, kas tagad ir pārsvarā visiem jaunajiem Catrice produktiem. manuprāt ļoti lakoniski un eleganti. Neskatoties uz zemajām cenām, Catrice vienmēr izdodas izveidot skaistus produktus.


Man ir tonis 30 Keep Calm and Pink un virskārta, kas vēl vairāk paildzina nagu lakas noturību.

Tonis ir skaists bārbij-rozā, ļoti košss un ideāls priekš vasaras. Ļoti patīk kā izskatās uz kaju nagiem, labi izceļ iedegumu.

Pati laka ir diezgan šķidra, bet ļoti pigmentēta. Nezinu, vai tā ir arī ar citiem toņiem no šīs kolekcijas, bet kvalitāte uzklāšanas un pigmentācijas ziņā priekš šīs cenas ir izcila.


Tomēr, kā jau biju domājusi, laka neturēsies solītās 7dienas. Lai gan tās kvalitāte ir ļoti laba, tā turējās pilnībā aptuveni 4 dienas, tad sāka nākt nost no nagu galiem. Manuprāt tas jau ir ļoti labi, jo Maybelline un Loreal lakas, kas ir dārgākas, man nāk nost jau nākamajā dienā un neesmu aktīva trauku mazgātāja vai ģitāras spēlētāja. (:D)
Virskārta nedaudz palīdz, ar to laka turējās 5 dienas, pavisam nedaudz nonākot no nagu galiem.


Tā kā, ja meklējat labu, pigmentētu laku, kas turēsies vismaz 4 dienas un izskatīsies kā gēla laka, tad noteikti iesaku jums šo. Šī ir noteikti viena no labākajām drugstore nagu lakām, plus cena ir vairāk kā vilinoša - 2,89 EUR!

Lai jums jauka šī diena!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru