svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Pārskats: Garnier Fructis Oil Repair matu kopšanas līnija

Tātad, jau pēc daudz labām atsauksmēm par šiem produktiem, pati iegādājos dažas lietiņas. Sāksim ar eļļu matiem. Kā sola ražotājs šī brīnumainā eļļa baros jūsu matus un padarīs tos pārsteidzoši mīkstus un mirdzošus. Patiesību sakot, rezultāts mani patīkami pārsteidza, jo eļļa tiešām ir brīnumaina. Lietoju pēc matu mazgāšanas mitros matos, tā iesūcas uzreiz un neatstāj nekādas taukainas pēdas- mati paliek mirdzoši, mīksti un pakļāvīgi. Vairāk lasiet šeit.
Cena: Ls 5,99 (bez atlaides, veikalā Drogas)




Nākamais produkts, ko iegādājos bija tās pašas fīrmas matu krēmveida eliksīrs. (lietoju balzāma vietā)
Lietoju pēc mazgāšanas ar šampūnu, turu uz matiem 5 min un tad izskaloju. Matiem patīk, jo tie ir maigi un zīdaini, lieliski iet kopā ar eļļiņu. Tātad ir vērts pirkt.
Cena: Ls 2,09 (AR atlaidi, neatceros cik bez, bet laikam 2,79, veikalā Drogas)



Un pēdējais ir izsmidzināmais kondicionieris, kas nav jāizskalo. Tātad kā jau visi šīs līnijas produkti ir labs, bet diezgan liels patēriņš un var bez tā iztikt, tomēr labi palīdz matus ieveidot, savaldīt un padara tos maigus kā zīds. Tas labi mitrina matus un pasargā matu galiņus no šķelšanās uz izžūšanas        
             
Cena: Ls 1,74 (AR atlaidi, vaikalā Drogas)


Tātad, kopsavilkumā varu teikt, ja gribat atjaunot vai saglabāt jūsu matus veselīgus un mirdzošus, tad varētu pamēģināt šos produktus un citus no šīs līnijas.* Kopumā esmu apmierināta un nevēlos mainīt. :)





*- tā nav reklāma, tikai pārskats :) :D

3 komentāri:

  1. tā vien liekas, ka miraculous eļļai laikam būs jānokļūst arī manā īpašumā! :)
    cena gan lika mazliet saviebties, bet izklausās jau pēc brīnumlīdzekļa. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ir,ir jau brīnumains, tikai jāatrod sev piemērots veids kā to lietot.
      Veiksmi pirkumā! Tieši tagad Drogas ir atlaide :)

      Dzēst
  2. Es gan neesmu Fructis sērijas cienītāja, bet izskatās, ka pēdējā gada (vai nedaudz vairāk) laikā tā ir mainījusies uz labo pusi, ja jau tik daudz sajūsminošu rakstu :)

    AtbildētDzēst