pirmdiena, 2013. gada 14. janvāris

Skropstu tušas

Tātad šoreiz par skropstu tušām, kuras apmēram pēdējā pusgada laikā tika lietotas. nepērku ļoti dārgās skropstu tušas, bet meklēju savu labo un vienīgo starp dažādām fīrmām. pastāstīšu par 7 skropstu tušām!


1) Eveline cosmetics Big Volume Lash 5D skropstu tuša. Tātad šobrīd vislietojamākā tuša manā kolekcijā. Tā ir laba, ar ērtu otiņu, kas palīdz nokrāsot gan garas, gan īsas skropstas. Labi klājas un viegli dozējas. Bet ir viens maziņš mīnusiņš- tā ik pa laikam nobirst un paliek zem acs, tas ir minimāli, bet tomēr ik pa laikam jāieskatās spogulī. Cena bija ar atlaidi, iegādāta kopā ar kosmētikas noņemamo līdzekli Trakajās dienās, Stockmann.



2) Rival de Loop Mega Lash Booster skropstu tuša ( uzlīmējamajām skropstām, bet var lietot arī dabīgajām)
Nopirku, jo ieinteresēja košais iepakojums un otiņas izmērs, kas bija liels un kupls. Tuša klājas samērā grūti, toties turas labi, nebirst un atdala skropstas citu no citas. Tomēr atkārtoti neiegādātos.


3) Avon Colour Style melna skropstu tuša. Šī ir viena no labākajām skropstu tušām, ko esmu lietojusi. Laba kvalitāte, universāla, ērta birstīte, labi klājas un nebirst. Maksā Ls 4,00 (bez atlaides) (pasūtāma pie Avon konsultantiem)


4) Rival de Loop Magic Longlash skropstu tuša. Šo tušu iegādājās mana mamma un neapmierināta atdeva man :D. Man arī ne īpaši tā iepatikās, jo šajā gadījumā cenai bija nozīme- ar atlaidi neko pārsteidzošu gaidīt nevarēja. Bet tuša kā tuša- neliela apjoma birstīte, jāklāj vairāki slāņi, lai pamanītu efektu, bet kopumā lietot var, bet atkārtoti nepirktu. Ieliku šajā kolekcijā ne tikai labas skropstu tušas, bet arī šādu, lai varētu salīdzināt.



5) Maybelline New York Intense XXL ūdensnoturīgā skropstu tuša. Spriežot pēc brenda, tuša nevar būs slikta- tiešām labi turas par spīti mitrumam un karstumam. Var droši lietot ejot pirtī, peldoties un mitrinot seju- netecēs un nebirs. Tomēr samērā grūti noņemama, bet izskatās smuki. Ir divdaļīga, vienā tūbiņā baltā/nostiprinošā tuša, otrā- melnā/pagarinošā. Birstīte ērta, bet īsa. Atvesta no Vācijas, bet ir pieejama Latvijā.



6) Dzintars Lux Kredo balzams skropstām un uzacīm. Ja krīt ārā skropstas vai vienkārši vajag tās nostiprināt zem parastās tušas, tad šīs līdzeklis ir domāts tieši tev. Man šis produktiņš ļoti iepatikās, jo skaisti veido uzacu formu, uzlabo skropstas un mazina to izkrišanu. Lietoju zem melnās skropstu tušas kā bāzi un aizsarglīdzekli. Maksā ap 2 latiem, bet tagad Drogas ir atlaide. Vairāk šeit.


Tātad secinājumos teikšu, ka ir daudz skropstu tušu un jāmeklē sev un gadījumam atbilstoša. Kopumā vēl daudz kas jāizmēģina.Un kāda ir tava mīļākā skropstu tuša(s)? :)

2 komentāri:

  1. Man nav vienas mīļākās, bet vislietotākās noteikti ir MAybelline. Pati labākā, kura esmu lietojusi ir Artdeco, tā stāv pāri visām.

    p.s. kur sekotāju ailīte? Vēlētos sekot Tavam blogam.
    To var uzstādīt pie sīkrīkiem izkārtojuma nodalījumā.

    AtbildētDzēst