otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

Runa ir par nagu lakām!

  Sveiki!! Paldies, ka sekojat man :) Tātad šodien neliels ieskats manā nagu laku kolekcijā + pārskats par 5 manām mīļākajām nagu lakām.
Kā redzat man ir samērā palieli nagu laku krājumi, bet tas jau kā kuram. Tātad visas manas nagu lakas:
Pārsvarā dominē rozīgās, violetās un gaišās krāsas, bet man arī patīk metāliskie toņi.



Pārskats:


1) Avon Nailwear Pro+  nagu laka (tonis: Starry sky)
Tātad nagu laka ir ļoti labas kvalitātes un ilgnoturīga- tā sola ražotājs, bet tā arī ir! Tā turās apmēram 5 dienas nenākot nost, bet tad tikai nedaudz nolobās. Tonis ir metāliska spīduma un košs. Uzmetot pirmo acu skatienu liekas, ka uz nagiem ir folijs, bet tad tonis pāriet mirdzošā sudrabkrāsā. Cena: Ls 3,00 (bez atlaides, pasūtāma pie Avon konsultantiem)


2) Nails System nagu lakas (tonis: [no labās puses] 63 un 81)
Šoreiz no šīm divām nevarēju izvēlēties, pie tam abas no viena brenda. Kvalitātei dotu 7 balles no 10, bet kopumā apmierina, īpaši toņi un kā tie izskatās uz nagiem. Zaļganā nagu laka vizuāli pagarina nagus un ļoti gludi klājas, turklāt neprasa caurspīdīgo lakas virskārtu, jo pati pēc izžūšanas spīd. Savukārt, zeltainā nagu laka ir mierīgā un gaumīgā krāsā, kas nemaz nav tik koša kā izskatās, jo nedaudz saplūst ar ādas krāsu. Tikai ir nelielas grūtības to noņemt, jo tajā esošie spīdumiņi ieķeras vatītē. Bet kopumā esmu apmierināta un pirktu atkārtoti. Cena: Ls 0,89 ( bez atlaides, veikalā Maxima vai Drogas)


3) MV Nicole nagu laka (tonis: 7)
Šī nagu laka man patīk savas noturības un izskata dēļ. Tā turās uz nagiem apmēram 3 dienas un klājas labi, turklāt tonis ir tumšā koraļkrāsā un labi izceļās uz nagiem. Šī ir pirmā nagulaka, ko lietoju no šī brenda, bet tas mani iepriecināja ar šo produktu. Cenu diemžēl nezinu, jo šo nagu laku saņēmu dāvanā.


4) Butterfly Cosmetics Ashanti nagu lakas (toņi: [no labās puses] 21 un 15)
Atkal izvēlējos nagu laku pāri, jo tiem man abi ir tīkami un labi var tos kombinēt vienu ar otru. Uz nagiem pilnībā turās ne īpeši ilgi, bet tomēr ap 1,2 dienām.Nagu laka ir biezas konsistences, tāpēc pietiek vien ar vienu slāni, lai nagi izskatītos labi. Gaišākajai nagu lakai ir pērļains mirdzums. Pirkta Drogas veikalā, cena: apmēram Ls 0,89, pieejams liels krāsu un toņu assortiments.

5) Flormar Magnetic Twist un Graffiti nagu lakas. (tonis: [no labās puses] 29 un 38)
Kā redzat abas ir samērā īpašas nagu lakas, jo katrai ir savs efekts. Pirmā ir tā saucamā magnētiskā nagu laka, ko uzklājot uz nagiem un pienesot klāt komplektā ietilpstošo magnētu, nagi noklājas ar diagonālām svītriņām, kā parādīts uz nagu lakas. Laka ir noturīga un spīdīga, ir pieejami dažādi toņi, turklāt pārsteidz visu ar savu brīnumaino magnētisko īpašību. Cena: 1,99, Drogas. Otra Graffiti nagu laka arī ir interesanta- to uzklājot virsū citai (pretkrāsas) nagu lakai, pēc 30 sek veidojas neatkārtjams grafiti raksts jeb laka uz naga ''saplīst''. Uzklāšana samērā grūta un tāpat kā magnētiskajai nagu lakai perfekts rezultāts nav sasniedzams no pirmās reizes, bet tomēr ir vērts pirkt. Cena 1,79, Drogas.

___________________________________________________________________________
Vēl manā wishlist'ā ir Maybelline Colorama nagu lakas. Un kāda ir tava mīļākā krāsa un brends? :)

2 komentāri:

  1. man patīk essence un maybelline nagu lakas. krāsu ziņā - īsti nezinu, tas atkarīgs no mana garstāvokļa. :D taču es esmu vairāk matētot nagu laku fanu, jo tās perlamutrīgās kaut kā galīgi neiet pie sirds. :/

    P.S. lūdzu noņem to kodu, ko prasa, lai pārbaudītu vai nēesi robots. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jap, tiks darīts :D
      Jā ir daudz laba dzirdēts par essence, būs jāpamēģina :)

      Dzēst