sestdiena, 2013. gada 23. februāris

Pārskats: Garnier Ultra Doux Heritage of Provence šampūns un kondicionieris matiem


Garnier Ultra Doux – zīmols ar 30 gadus ilgām franču tradīcijām matu kopšanā, piedāvā savu jaunāko matu kopšanas līdzekļu līniju – Heritage of Provence. Divas sastāvdaļas no katra produkta ir audzētas Provansā, Francijā. Produkti satur ēteriskās eļļas. 
Ar Rusiljonas aprikozi un mandeļu eļļu bagātinātā sērija paredzēta sausiem un normāliem matiem. Barojošā formula apvieno slaveno Rusiljonas aprikozi un leģendāro mandeļu eļļu, kas izslavēta tās barojošo īpašību dēļ. Mati tiek baroti un aizsargāti. Bez parabēniem un silikona. (informācija no šejienes:)

Nesen šos slavētos produktiņus iegādājos un teikšu, ka esmu ļoti apmierināta ar pirkumu un kopējo rezultātu. Kopumā visa sērija piedāvā 3 veidus- Mandeļu/aprikožu; lavandas/Grāsas rozes un rozmarīna/olīvkoka. Es izvēlējos mandeļu/aprikožu, jo tas baro matus un novērš matu galu šķēlšanos. Nopirku gan šampūnu, gan kondicionieri.

&


Kad atvēru iepakojumu, smarža bija neticami laba. Smaržoja izteikti pēc mandeļu eļļas un nedaudz pēc aprikozēm. Mati arī pirmo dienu tik pat labi smaržoja. Runājot par efektu, tas bija jau no pirmās reizes, jo mati bija maksimāli spīdīgi un maigi, kā arī neelektrizējās.
_______________________

+cena (ar atlaidi- Ls 1,11, katrs)
+aromāts
+iedarbība
+iepakojums (250 ml)

...mīnusu nav!
________________________
Kādai ir šie līdzekļi matiem? Kādas atsauksmes? :)

2 komentāri:

  1. Ir kondicionieris, neteikšu, ka slikts un neteikšu, ka ļoti labs.
    Cena atbilst kvalitātei. Smarža gan patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, smarža laba,
      piekrītu,ka nav arī ļoti labs, bet nu maniem matiem patīk, no citiem šampūniem/kondicionieriem īpaši neatšķiras, bet vismaz kaut ko labu matiem dod :)

      Dzēst