pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Izlietots februārī

Sveikas <3
Šovakar atrādīšu izlietotos produktus februārī. Šis mēnesis paskrēja vēja spārniem un februārī arī bija mana dzimšanas diena :) Bet tagad pie tēmas, tātad:



Augšējā rinda no kreisās puses:
1. Syoss Shine šampūns matiem- maniem matiem tas patīk rudens/ziemas sezonai, jo vasarā no tā mani mati ir pinkaini un sausi, bet ziemā maigi, spīdīgi un veselīgi. Nelietoju regulāri, lietoju paralēli citiem šampūniem, bet varu teikt, ka tas ir pirkuma vērts un vēlāk padomāšu par tā iegādi vēlreiz, bet tikai no citas kolekcijas, piemēram, Colour.
2. Syoss Shine kondicionieris matiem- tas pats, kas ar šampūnu. Bez kondicioniera neiztikt, tāpēc šis ir obligāts, ja jau pērku šampūnu. Labi kopj patus un padara tos patiešām spīdīgus un gludus.
3. AVON Senses Lagoon dušas želeja- lietoju jau kopš vasaras, tieši vasarai tas labi der, jo tas atsvaidzina ādu un ir jūtams attīrošs un mitrinošs efekts. Smaržo ļoti svaigi. Pamēģināšu arī citas Avon dušas želejas.
4. Schwarzkopf Schauma izsmidzināms līdzeklis matiem- labi mitrina un baro matus, bet ar to nevejag pārspīlēt, jo mati izskatīsies netīri... nepirktu atkārtoti, jo neredzu tam īpašu jēgu.
5. Bioderma Sebium krēms sejai- labi mitrina un aizsargā ādu, bet īpaši nekādu efektu sejas attīrīšanā nedod. +cena paliela.
Apakšējā rinda no kreisās puses:
6. Eveline Big Volume Lash skropstu tuša (melna)- interesanta birstīte, kas piešķir apjomu un padara skropstas kuplas, bet diezgan birst, tāpēc spogulītī jāieskatās ik pa laikam, nepirktu atkārtoti, jo šobrīd esmu iemīlējusies Maybelline Falsies Feather Look tušā <3
7. La Rive Have Fun smaržūdens- dievīgs aromāts, bet noturība neliela- apmēram 2-3 h, cena apmierinoša un pudelīte liela, iztērējas ilgā laikā.
8. Isana Mandel oil roku krēms- pēc šī aši skriešu uz Drogām, jo tas ir ļoti labas kvalitātes par zemu cenu. Smarzo labi un efektu dod no pirmās reizes.
9. Dzintars Art tonālais krēms- diezgan biezs un klājas labi. Piemērots ziemas periodam, bet man labāk tie BB patīk.

------------------------------------
Un kādi ir jūsu favorīti un izlietotie produkti, kurus gribas pirkt vēl un vēl? :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru