svētdiena, 2013. gada 3. marts

Jaunums: L'oreal Professionnel Paris Tecni Art kosmētika matu veidošanai

Sveikas!
Šajā saulainajā dienā pastāstīšu par lielisku jaunumu skaistumkopšanas pasaulē, par L'oreal Professionnel Paris matu veidošanas sēriju. Tā sastāv no viena sausā šampūna gaisīgam matu apjomam un diviem minerālu pūderiem matu sakārtojuma un fiksācijas izveidei. Manās rokās nonāca sausais šampūns un viens no pūderiem.




_______________________________________________________________
1) Fresh Dust Tecni Art sausais šampūns
Tas piešķir matiem svaigumu, apjomu un galvenais Absorbē matu taukaino spīdumu, neatstājot atlikumus. Tas atsvaidzina matus ikvienā situācijā, ļaujot iztikt bez to mazgāšanas vēl vienu dienu. Kad to pamēģināju biju pārsteigta un priecīga, jo efekts ir tūlītējs, mati paliek svaigi, tīri, smaržīgi, zīdaini un apjomīgi.
Kā redzat, tam ir pirmais fiksācijas stiprums:
Ļoti iesaku šo līdzekli, jo tas ir kā sausais šampūns + kā matu atsvaidzinātājs, kas piešķir apjomu un vieglu fiksāciju.
Aptuvenā cena friziersalonos: Ls 12.50
Cena paliela, bet tas tiešām ir tā vērts!! (patēriņš neliels vienā reizē)


2) Super Dust Tecni Art minerālu pūderis matiem

Tas atjauno matu dabisko apjomu un ļauj lieliski izveidot matu sakārtojumu, turklāt fiksē frizūru, lai tā izskatītos lieliski. Kad pamēģināju šo pūderi, biju izbrīnīta, jo tas matus pilnīgi pārvērš, tie kļūst spīdīgi, apjomīgi un pakļāvīgi. Lieliski der veidojot frizūras un matu lokas, jo tam ir 3 fiksācijas stiprums.
Pēc tekstūras tas protams ir kā pūderis- viegls, balts un ērti pielietojams.
Šis pūderis manuprāt ir jaunas paaudzes līdzeklis, kas ļauj izveidot dabisku stilu ar šķipsniņu elegances.

Aptuvenā cena friziersalonos: Ls 10.40
Iepakojums izskatās atbilstoši sastāvam, t.i. patēriņš, kā jau pūderim ir neliels, tāpēc iepakojums pēc izskata arī neliels, bet lielāku nemaz nevajadzētu. Perfekti der līdzņemšanai, jo tas ir kompakts un ērti pielietojams, iesaku! :)

__________________________________________________________________
Rezumējot, šie ir ļoti labi, profesionāli līdzekļi matiem, kurus var lietot mājās un pašam veidot matu sakārtojumus pēc paša gribas. Šie ir produkti ar izteikti vieglu pūdera tekstūru




NEKĀRTĪGAM, APJOMĪGAM VAI GAISĪGAM 
IZSKATAM!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru