pirmdiena, 2013. gada 18. marts

Jaunās Essence skropstu tušas

Nesen Essence papildināja asortimentu ar jaunajām precēm un arī jauno kolekciju. Šodien pastāstīšu par 2 jaunajām skropstu tušām: I ♥ EXTREME Crazy Volume & Maximum lenght volume mascara!



1) I ♥ EXTREME Crazy Volume skropstu tuša


I love extreme volume skropstu tušas "crazy" māsa– vēl lielākam apjomam! Piesātināti melnā, krēmīgā tekstūra noklāj katru atsevišķu skropstu ar krāsu un extra lielā plastikas otiņa sniedz sensacionālu apjomu. Oftomoloģiski pārbaudīts. 
Manas domas par šo tušu: 

Tā ir ļoti krēmīga un klājas viegli, bet, lai sasniegtu lielu apjomu ir nepieciešamas vismaz 2 kārtas. Esmu šāda tipa birstīšu piekritēja, tāpēc šī tuša man iepatikās. Tā ir ogļu melna un skropstas uzreiz kļūst pamanāmas, vairāk piemērota vakaram, kaut kādiem pasākumiem, bet labi der arī ikdienā. Nebirst, kas ir ļoti labi, bet pavisam nedaudz smērē augšējos plakstiņus.


Birstīte ir liela un bieza, ar daudz, daudz plastikas sariņiem. 
Tuša 2 kārtās:


◘Tilpums: 12 ml
◘Cena: Ls 2,25
◘Nopērkama: Drogās


2) Maximum lenght volume tuša



Maksimāls garums tavām skropstām! melnā tušas tekstūra satur smalkas šķiedras, kam ir pagarinošs efekts un tās piešķir skropstām dabisku apjomu. Lokanā birstīte nodrošina vieglu uzklāšanu uz acīm WOW efektam! Oftomoloģiski pārbaudīts.  
Mans viedoklis:
Lieliski der ikdienai! Atdalītas, garas, neuzkrītošas skropstas, kas lieliski izceļ acis. Birstīte ļoti līdzīga iepriekšējās tušas birstītei, bet tikai ievērojami mazāka. Šī nebirst un nenosmērē plakstiņus, laikam tādēļ, ka tās nevajag daudz un tā neaizsniedz plakstiņus. 


Bildē var redzēt, ka sariņi ir dažāda garuma, lai noklātu visas, pat mazākās skropstiņas. Iekšpusē garākas, galā īsākas.
Tuša 1 kārtā:


◘Tilpums: 8 ml
◘Cena: Ls 2,25
◘Nopērkama: Drogās

____________________________
Secinu, ka abas tušas man patīk, pat nevaru izlemt, kura vairāk. Laikam jau, ka I love extreme, jo padara skropstas biezākas, bet, savukārt, ar maximum lenght skropstas izskatās garas un dabiskas, bet uzklājot vairākās kārtās arī labi izceļ skropstas. Kvalitāte pietiekama, lai tušu nopirktu. 

Kā Jums patīk jaunās tušas? Kāda jau ir mēģinājusi, kādas atsauksmes? :)

6 komentāri:

  1. Pirmā izskatās, ka dikti saķepina skropstas, otra ir tīri laba...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas iespējams tāpēc, ka es liku 2 kārtās un nenogaidīju, kamēr 1. nožūs, bet vienā kārtā skropstas ir atdalītas un kuplas. :)

      Dzēst
  2. Maximum lenght volume tuša visām meitenēm, kam skatos izskatās satriecoši labi. Manām mazajām skropstiņām gan šī tuša neder, kad uzklāju, izskatās pēc kādas parodijas par skropstu tušu. he :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies :)
      Toties Tev I ♥ extreme ļoti labi izskatījās! :)

      Dzēst
  3. Tad kura tomēr labāka? Vakar stāvēju pie Essence stenda un nevarēju izlemt, kuru pirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tomēr labāka ir Maximum lenght, jo i love extreme diezgan saķepina skropstas, bet otra lieliska :)

      Dzēst