otrdiena, 2013. gada 19. marts

Jaunums: Essence 3D acu ēnas

Jaunās essence 3D acu ēnas un 3D efekts ir klāt! 3 mm augstais izciļņa dizains piedāvā izteiktu 3D stilu un ļoti vieglā acu ēnu tekstūra rada stilīgu 3D efektu. Uzklājot mitrā veidā, 3D acu ēnas garantē vēl intensīvāku rezultātu. Deviņas divu toņu acu ēnas ar perfekti saskaņotiem toņiem ir šīs sezonas acu meikapa akcents trīs dimensijās!  




Kopumā ir pieejami 9 skaisti toņu pāri.
Uzskatu, ka man ir ļoti paveicies ar toni, jo ieguvu 03 irresistible first love:



No visiem toņiem man patīk tieši šis tonis, jo tas ir neuzkrītošs, bet tajā pašā laikā skaists un mirdzošs. Lieliskas krāsas- maigi rozā un sudrabaina. Šīs ēnas ir 3D, to var redzēt, jo reljefs ir pacelts:


Nezinu, kā tas ietekmē uzklāšanu, bet pie dizaina ir piestrādāts. Noturība ēnām laba un tās ir ļoti pigmentētas, viegli uzklājas un perlamutra spīdumiņi rada šo 3D efektu, nezinu vai tiešām kaut kas īpašs, bet izskatās smuki. 
Redzēju citām meitenēm arī pārējos toņus, kas arī izskatās ļoti skaisti uz acīm. man bija slinkums veidot make up, bet šeit bilde, kā izskatās uz ādas:
Istabas apgaismojumā:

Dienas gaismā:

Manuprāt lieliskas acu ēnas par labu cenu, kuras ir vērts nopirkt. Pareizi izveidojot make up var panākt lieliskus rezultātus un izcelt savas acis un acu krāsu. 

Cena: Ls 2,25
Nopērkamas: Drogās
_________________________
Kāda jau ir lietojusi šīs acu ēnas? Kādas atsauksmes? Varbūt iepatikās? :)

2 komentāri:

  1. vai visos drogas ir pieejamas šīs ēnas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rīgā domāju, ka jā, bet par citām pilsētām gan nemāku pateikt :)

      Dzēst