piektdiena, 2013. gada 22. marts

The Body Shop Japanese Cherry Blossom

Šodien rakstiņš par The Body Shop Japanese Cherry Blossom jauno kolekciju jeb dāvanu komplektu.


Tas sastāv no 3 lietiņām:

▲ mini dušas želejas;
▲ mini ķermeņa losjona;
▲ smaržūdeņa ķermenim.

Kopumā kolekcija piedāvā šādas preces:
_________________________________________________________________
2 mazulīši - dušas želeja & ķermeņa losjons

Dodies aizraujošā ceļojumā uz Japānu ķiršu ziedu laikā! Ziepes nesaturoša dušas želeja  un mitrinošs ķermeņa losjons ar Japanese Cherry Blossom aromātu. Romantiska augļu-ziedu smarža kā pavasara ziedu laiks Japānā.

Man ļoti patīk smarža, jo tā ir maiga, sulīga un neuzkrītoša. Lieliski der pavasarim. Želeja atsvaidzina, bet losjons mitrina ādu, kas ir svarīgi, jo pavasarī ādai ir nepieciešama papildus mitrināšana un apgādāšana ar vitamīniem. Šos divus iepakojumus ir ļoti ērti ņemt ceļojumā, jo tie ir maza izmēra, toties var pietikt labam laiciņam. Ir doma iegādāties pilnizmēra dušas želeju.

Ķermeņa smaržūdens


Dodies aizraujošā ceļojumā uz Japānu ķiršu ziedu laikā! Viegls, izsmidzināms smaržūdens visam ķermenim ar Japanese Cherry Blossom aromātu. Romantiska augļu-ziedu smarža kā pavasara ziedu laiks Japānā.

Kad to atvēru, mani uzreiz apbūra smarža - sulīga un svaiga. Tiešām ķiršu aromāts. Noteikti šis smaržūdens būs mans pavasara favorīts, jo samērā ilgi smaržo uz drēbēm un ādas.

______________________________________________________
Kāda jau ir mēģinājusi kaut ko no šīs kolekcijas? Kas Jums ir mīļākais no TBS? :)

4 komentāri:

  1. No šīs kolekcijas nav sanācis neko izmēģināt, bet TBS ir mana lielā mīlestība. Patīk sviestkrēmi, losjoni, dušas želejas. (Diezgan daudz rakstījusi par TBS esmu savā blogā). Patīk arī sejas kopšanas līdzekļi, it īpaši, alvejas sērija. Kas ir licis vilties? Matu kopšanas līdzekļi un vasks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, redzēju Tavā blogā, ka ir daudz kas no TBS mēģināts. Man vēl ir doma nopirkt kādu labu sviestkrēmu, piemēram, šokolādes. :)

      Dzēst
  2. Tev šo komplektiņu uzdāvināja vai Tu pati pirki? :)

    AtbildētDzēst